- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
Joooe
tag
UP :((
Amúgy nem értem a TV tunereknél mi az a szarakodás... van neki drivere, ott van a directshow, már is van egy eszközfüggetlen programozói felület. Akkor mi a francért kell minden kártyához külön progi?
Nincs olyan progi ami van annyira értelmes hogy nem közvetlen próbálja meg baszogatni a hardvert, hanem normálisan driveren keresztül? -
Joooe
tag
válasz
REAL WORLD #14 üzenetére
mistralba vettem bruttó 20 rugóért
kb ugyanaz max szovtverben van eltérés
pl én ilyen power vcr-t nem kaptam. csak valami gané home theatert adtak hozzáá amivel nem lehet normálisan használni... mongggyuk csodálkozom rajta hogy az asus hogy engedheti meg magának hogy nem ad használható progit a kártyájához... szerintük mégis mivel kéne használnom?
na ezt a power vcr-t mindjárt letöltöm és meglátjuk mit tud -
Joooe
tag
Up ;)
A kérdés még mindig nyitott... -
Joooe
tag
Biztos vagy benne hogy conexant chipes kártyád van?
Mert a borg honlapján külön kiemelik hogy philis SAA71X.. / conexant chipes kártyákkal nem megy. Azért letöltöttem, de tényleg: csak BT8x... cuccal menne, hibaüzentettel leáll.
Szóval még mindig várok tippeket... nem akarom elhinni hogy 1 db használható progi sem létezik a kártyámhoz... :( -
Joooe
tag
Naaa plzzzz :)
Vagy esetleg arra nincs tippetek, hogy a Home Theater miért használhatatlan? :DDD -
Joooe
tag
Ja, de ez nem számít, még ha kézzel beállítom a helyes frekvenciát (pl Sort1 nálunk 487,25 MHz) akkor is csak zaj van. Olyan mintha valójában nem azon a frekvencián lenne, mint amit kiír. Néhány csatornát azért nagyon zajosan befog (kábeles csatornák, még csak az sem lehet hogy a ''levegőből'' veszi le), alig kivehető, hogy mit, és hiába próbálom kézzel finomhangolni, csak roszabb lesz. Ez nagyon furcsa, ha egyszer befogja miért nem tudja rendesen beállítani? Tudja valaki mi lehet ennek az oka? Pedig a DScaler egy szimpatikus progi lenne...
-
Joooe
tag
Most vettem egy ASUS TV FM kártyát, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy a hozzá adott program (Asus Home Theater) egy nagy rakás sz... Nem megy csak fullscreenbe, hihetetlenül belassul (fél perc míg betölt, állandóan homokórázik...) egy csomó mindent nem lehet beállítani benne.
Próbáltam ATV2000-et, de nem megy, valami hibaüzenettel jön.
A DScaler működik, ad képet meg hangot, de nem tud rendesen keresni... minden hiába, beállítom kézzel a csatornák frekvenciáját, de úgyis csak zaj jön. Auto keresésel is csak pár zajos csatornát talál, alig vehető ki a kép (KÁBELEN!)
Egyetlen használhatót találtam eddig, ChrisTV, de van egy rakás hibája pl nem tud rendesen felvenni mindig hibaüzenetekkel jön. Ja és shareware, kreket sem találok hozzá...
Szóval, tudnátok valamit ajánlani?
Aktív témák
Hirdetés
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest