- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
vtechun
veterán
fly2000 az kiraly, lehet vele időzítve felvenni, jó minőségü, támogatja a philips cipeket, nekem is az van ...
-
Joooe
tag
UP :((
Amúgy nem értem a TV tunereknél mi az a szarakodás... van neki drivere, ott van a directshow, már is van egy eszközfüggetlen programozói felület. Akkor mi a francért kell minden kártyához külön progi?
Nincs olyan progi ami van annyira értelmes hogy nem közvetlen próbálja meg baszogatni a hardvert, hanem normálisan driveren keresztül? -
Joooe
tag
válasz
REAL WORLD #14 üzenetére
mistralba vettem bruttó 20 rugóért
kb ugyanaz max szovtverben van eltérés
pl én ilyen power vcr-t nem kaptam. csak valami gané home theatert adtak hozzáá amivel nem lehet normálisan használni... mongggyuk csodálkozom rajta hogy az asus hogy engedheti meg magának hogy nem ad használható progit a kártyájához... szerintük mégis mivel kéne használnom?
na ezt a power vcr-t mindjárt letöltöm és meglátjuk mit tud -
REAL WORLD
tag
Sziasztok!!!
Érdekelne, hogy hol és mennyiért vetted a kártyát???
Nekem van egy ASUS TV FM Card 7134/PAL. Ehhez van 1 távirányító, kábelek, Driver CD, ASUS DVD XP, Cyberlink Media Show, Cyberlnik PowerVCR II, Cyberlink Power Dircetor. Ezek közül a PowerVCR-t szoktam használni... Tud időzített felvételt is! -
beers
addikt
http://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=15&t=001222
Nézd át hátha sikerül belőni! -
Joooe
tag
Up ;)
A kérdés még mindig nyitott... -
Joooe
tag
Biztos vagy benne hogy conexant chipes kártyád van?
Mert a borg honlapján külön kiemelik hogy philis SAA71X.. / conexant chipes kártyákkal nem megy. Azért letöltöttem, de tényleg: csak BT8x... cuccal menne, hibaüzentettel leáll.
Szóval még mindig várok tippeket... nem akarom elhinni hogy 1 db használható progi sem létezik a kártyámhoz... :( -
refruit
csendes tag
Hali!
Nekem ugyan nem ilyen kártyám van, hanem fly 98-as, de ezekben ugyanolyan conexant chip van, szal a tieddel is működni fog. Sok szenvedés és szar gyári programok után rátaláltam egy igazi csemege progira.
A neve BorgTV, lengyel fejlesztés, www.borgtech.org
Saját drivere van, fel sem kell telepítened az eredetit, amit amúgy sem ajáűnlok, mert a legtöbb bugos, gyenge dorectshow támogatással. Valami tuningolt drivert tegyél fel rá, ha nem ezzel a progival akarsz majd capture-olni. Ha fut, úgyis a saját beépett driverét használja, szal nem gubanc.
Klassz, egyszerű kezelhetőség, OSD, távvezérlő, amit akarsz, a rendszererőforrásokról meg annyit, hogy még a régi 667-es verkámon vígan neteztem mellette, közben letöltés, chat, word stb. -
Joooe
tag
Naaa plzzzz :)
Vagy esetleg arra nincs tippetek, hogy a Home Theater miért használhatatlan? :DDD -
Joooe
tag
Ja, de ez nem számít, még ha kézzel beállítom a helyes frekvenciát (pl Sort1 nálunk 487,25 MHz) akkor is csak zaj van. Olyan mintha valójában nem azon a frekvencián lenne, mint amit kiír. Néhány csatornát azért nagyon zajosan befog (kábeles csatornák, még csak az sem lehet hogy a ''levegőből'' veszi le), alig kivehető, hogy mit, és hiába próbálom kézzel finomhangolni, csak roszabb lesz. Ez nagyon furcsa, ha egyszer befogja miért nem tudja rendesen beállítani? Tudja valaki mi lehet ennek az oka? Pedig a DScaler egy szimpatikus progi lenne...
-
Prozac
aktív tag
És időzítve felvenni tudó programot tudtok?
Röptében Xvid, vagy Divx tömörítéssel? -
Hyperion
senior tag
Talán FlyTV2000... :U
-
Joooe
tag
Most vettem egy ASUS TV FM kártyát, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy a hozzá adott program (Asus Home Theater) egy nagy rakás sz... Nem megy csak fullscreenbe, hihetetlenül belassul (fél perc míg betölt, állandóan homokórázik...) egy csomó mindent nem lehet beállítani benne.
Próbáltam ATV2000-et, de nem megy, valami hibaüzenettel jön.
A DScaler működik, ad képet meg hangot, de nem tud rendesen keresni... minden hiába, beállítom kézzel a csatornák frekvenciáját, de úgyis csak zaj jön. Auto keresésel is csak pár zajos csatornát talál, alig vehető ki a kép (KÁBELEN!)
Egyetlen használhatót találtam eddig, ChrisTV, de van egy rakás hibája pl nem tud rendesen felvenni mindig hibaüzenetekkel jön. Ja és shareware, kreket sem találok hozzá...
Szóval, tudnátok valamit ajánlani?
Aktív témák
Hirdetés
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest