Hirdetés
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
Jancs
csendes tag
Vettem a Magicompban egy Radeon 8500Le 64 TV-s kártyát Win 98SE alatt a vett 7Tűs Svideo RCA átalakítóval Scartos tévén nincs kép, a driverben nem tudom a TV fület engedélyezni. Vett 7.70-es driverrel is és letöltött új 7.83-assal is próbáltam. Az átalakítónak nincs baja, mert RealMagic DVD kártyával jól működik. Kérdéseim:
1, A Saphire kártya NTSC-s? Át lehet-e állítani Palra(ilyen tévém van PHILIPS 28PT*) Ez lenne a gond?
2, Igaz az, hogy a kártya kimenete rákeres a TVre és ha nincs visszajelzése, akkor nem lehet aktiválni? Pl. a scart TV csatlakozó csak egy irányú OUT. A rákeresést lehet más módszerrel kikapcsolni?
3, Senkinek sem volt még ilyen problémája, csak én akarok Tv-n DVD-t nézni az amúgy szuper Sapphire kártyával.
Segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszi.
Aktív témák
- Suzuki topik
- Filmvilág
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Indul a ChatGPT Health
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Byski Áramláskijelző.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest