Hirdetés
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Aktív témák
-
Figyusztok, nekem az a gondom, hogy nem tudom meghatározni, melyik kimenetre mi menjen. Ha elindítok egy videolejátszást, aztán a Media Playert kihúzom a monitoromról, akkor frankón a TV-n jelenik meg a film, de ha közben elindítok egy játékot, akkor a TV-n összemegy a kép (teljes képernyőről visszavált ablakos megjelenítésre) és elcsúszik, a TV-n látom a monitorom által megjelenített kép egy részét is. Minden esetben előfordul az is, hogy a videolejátszás hibaüzenettel leáll, ha elindítom a játékot. Ha a játékot indítom el először, akkor is ez van, ha a video elindítása után visszaváltok a játékra.
-
-
Jancs
csendes tag
Vettem a Magicompban egy Radeon 8500Le 64 TV-s kártyát Win 98SE alatt a vett 7Tűs Svideo RCA átalakítóval Scartos tévén nincs kép, a driverben nem tudom a TV fület engedélyezni. Vett 7.70-es driverrel is és letöltött új 7.83-assal is próbáltam. Az átalakítónak nincs baja, mert RealMagic DVD kártyával jól működik. Kérdéseim:
1, A Saphire kártya NTSC-s? Át lehet-e állítani Palra(ilyen tévém van PHILIPS 28PT*) Ez lenne a gond?
2, Igaz az, hogy a kártya kimenete rákeres a TVre és ha nincs visszajelzése, akkor nem lehet aktiválni? Pl. a scart TV csatlakozó csak egy irányú OUT. A rákeresést lehet más módszerrel kikapcsolni?
3, Senkinek sem volt még ilyen problémája, csak én akarok Tv-n DVD-t nézni az amúgy szuper Sapphire kártyával.
Segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszi.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Kifogástalan (első tulaj) AOC C24G1 1080p 144hz VA
- Samsung Odyssey Neo Miniled S49AG952 240Hz
- Dell Alienware AW3425DW OLED GAMING Monitor 240Hz
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- CORSAIR K100 AIR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest