- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Figyusztok, nekem az a gondom, hogy nem tudom meghatározni, melyik kimenetre mi menjen. Ha elindítok egy videolejátszást, aztán a Media Playert kihúzom a monitoromról, akkor frankón a TV-n jelenik meg a film, de ha közben elindítok egy játékot, akkor a TV-n összemegy a kép (teljes képernyőről visszavált ablakos megjelenítésre) és elcsúszik, a TV-n látom a monitorom által megjelenített kép egy részét is. Minden esetben előfordul az is, hogy a videolejátszás hibaüzenettel leáll, ha elindítom a játékot. Ha a játékot indítom el először, akkor is ez van, ha a video elindítása után visszaváltok a játékra.
-
-
Jancs
csendes tag
Vettem a Magicompban egy Radeon 8500Le 64 TV-s kártyát Win 98SE alatt a vett 7Tűs Svideo RCA átalakítóval Scartos tévén nincs kép, a driverben nem tudom a TV fület engedélyezni. Vett 7.70-es driverrel is és letöltött új 7.83-assal is próbáltam. Az átalakítónak nincs baja, mert RealMagic DVD kártyával jól működik. Kérdéseim:
1, A Saphire kártya NTSC-s? Át lehet-e állítani Palra(ilyen tévém van PHILIPS 28PT*) Ez lenne a gond?
2, Igaz az, hogy a kártya kimenete rákeres a TVre és ha nincs visszajelzése, akkor nem lehet aktiválni? Pl. a scart TV csatlakozó csak egy irányú OUT. A rákeresést lehet más módszerrel kikapcsolni?
3, Senkinek sem volt még ilyen problémája, csak én akarok Tv-n DVD-t nézni az amúgy szuper Sapphire kártyával.
Segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszi.
Aktív témák
- Formula-1
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- S21 256/8 dobozában
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest