- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Aktív témák
-
H_Zoli
csendes tag
-
H_Zoli
csendes tag
Hát ez szerintem bug. És itt nem arra gondolok, hogy minden bios elrontott lenne, hanem ez egy design bug úgy gondolom. Hiszen ez azt jelenti, hogy nem képes eldönteni, hogy miért nem ment le a POST normálisan. És ha valamiért nem ment le, akkor eleve azt hiszi, hogy a Proci frekvenciájával van/volt a probléma. Legalább korrekten írnák le:
1, ilyenkor a BIOS-ban, hogy lehet, hogy mégsem ez okozza a problémát
2, a user manual-ban írnák le a safe mode-t kicsit bővebben, kiegészítve ezekkel az információkkal
Grrrrrrrrrrr.
Még jó hogy a jumper mode-ban nem csinálja az állatfajzat.
Igazából nekem csak azért fáj, mert egy olyan helyen fog működni a gép ahova nem lesz lehetőségem állandóan berohangálni és ha nem is sűrűn de előfordulhat 1-2 unexpected shutdown!
Köszi mindenkinek.
Password reset-ről nem tud senki semmit? :F
H_Zoli -
H_Zoli
csendes tag
Na ne már. Életemben a kezem alatt már megfordult jópár szerver és desktop gép egyaránt. Ez az egyetlen ilyen eszköz amivel ilyen tapasztalatom van. Persze lehet, hogy eddig figyelmetlen voltam.
Ha nem elég egyértelmű akkor a POST a Power On Self Test rövidítése. Ez az a folyamat amit a gép végigcsinál mielőtt az OS betöltés elindul (memória teszt, diszkek felismerése, floppy kerregtetése :)) stb.). Normális lenne ha itt kikapcsolod a gépet és utána azt mondaná, hogy a CPU freki hibás beállítása miatt safe módba kapcsol?
Nekem ez nem kerek. :(
H_Zoli
Aktív témák
- Crucial Pro 96GB Kit (2x48GB) DDR5-5600 CP2K48G56C46U5
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus B85M-Plus + I3-4130 Processzor
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest