- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
válasz
bedohazi #2400 üzenetére
Pedig szerintem csak ott az Options/Directories beállításnál lesz a probléma.
Az "EXE & TPU directory" az most nem számít, az nem a felhasznált hanem a majd lefordítandó EXE-k és TPU-k célkönyvtára.
Csak este tudom majd megnézni, de emlékeim szerint több alkönyvtárban is vannak felhasználandó TPU kiterjesztésű fájlok (egyedül a CRT nincs TPU-ban), ezeket pontosvesszővel elválasztva mind fel kell sorolni a "Unit directories"-nál, majd mentés "alapértelmezettként" (talán TURBO.TP fájlba), egy ki- és belépés és működni kell. Szóköz persze ne legyen könyvtárnévben sem + fájlnévben sem. Kis/nagybetű nem számít, ez még DOS volt.
Semmi extra trükk nincs benne, anno én is pakolgattam ide-oda, mindig működött, a fenti beállításokon kívül semmi más nem kellett hozzá.Ja, esetleg a TPUMOVER progival bele lehet pakolgatni a külső TPU-kat a "belső" függvénykönyvtárba (talán TURBO.TPL), úgy a CRT-hez hasonlóan nem kell őket "uses"-ni, viszont a lefordított EXE-k méretét minden esetben növeli.
Új hozzászólás Aktív témák
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- iPhone topik
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Nők, nőügyek (18+)
- Építő/felújító topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gamer laptop eladó Acer Nitro V ANV15-51-79X2 Intel Core i7-13620H RTX 4060 165Hz
- Dell Latitude 5340 gyönyörű állapot, gyári magyar! Core i7 1365u - 16GB - 512GB - mint az új!
- Vivobook Pro K3500PC 15.6" FHD OLED i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó HP Pavilion Gaming PC RTX 3060, Ryzen 5, 16 GB RAM, 144 Hz monitorral
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest