Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vz12

tag

válasz bedohazi #2400 üzenetére

Pedig szerintem csak ott az Options/Directories beállításnál lesz a probléma.
    Az "EXE & TPU directory" az most nem számít, az nem a felhasznált hanem a majd lefordítandó EXE-k és TPU-k célkönyvtára.
    Csak este tudom majd megnézni, de emlékeim szerint több alkönyvtárban is vannak felhasználandó TPU kiterjesztésű fájlok (egyedül a CRT nincs TPU-ban), ezeket pontosvesszővel elválasztva mind fel kell sorolni a "Unit directories"-nál, majd mentés "alapértelmezettként" (talán TURBO.TP fájlba), egy ki- és belépés és működni kell. Szóköz persze ne legyen könyvtárnévben sem + fájlnévben sem. Kis/nagybetű nem számít, ez még DOS volt. :)
    Semmi extra trükk nincs benne, anno én is pakolgattam ide-oda, mindig működött, a fenti beállításokon kívül semmi más nem kellett hozzá.

Ja, esetleg a TPUMOVER progival bele lehet pakolgatni a külső TPU-kat a "belső" függvénykönyvtárba (talán TURBO.TPL), úgy a CRT-hez hasonlóan nem kell őket "uses"-ni, viszont a lefordított EXE-k méretét minden esetben növeli.

Új hozzászólás Aktív témák