Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViragL

tag

Azt az egyet mondja meg nekem valaki, hogy miért hiszi azt mindenki, hogy programozni nagyon egyszerü, és mindenfajta elméleti tudás nélkül elsajátítható egy programnyelv?

Ugyanolyan dolog ez mint bármi más, be kel szerezni szakirodalmat, meg kell tanulni a dolgokat aztán lehet alkalmazni. Rá kell szánni az időt, nem egyből kérdezni, hanem átgondolni a dolgokat ha kell többször. Itt hívom fel a kezdők figyelmét arra, hogy a fórumban elhangzó definiciók (ha lehet őket így nevezni) 99%-a pontatlan, hiányos és sok esetben félrevezető.

Sok embernek problémát okoz, pl a ciklus fogalma vagy az összetett adatszerkezetek, ezek nagyon alap dolgok, ők vagy nem olvasnak szakirodalmat, vagy már elnézést, de esélyük nincs megtanulni programozni.
    Ha valaki elolvas egy szakkönyvet vagy egy (lektorált!) egyetemi jegyzetet és abból nem tudja felfogni ezeket az alapvető dolgokat, az hagyja abba.

MOD : Nem akarok megbántai senkit, csak kicsit kiborultam azon ami itt zajlik. Ha mégis megbántottam valakit, akkor sorry.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák