- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DemonFace
csendes tag
Heló! Köszi az eddigi válaszokat, srácok. Akkor SSD nélkül egyelőre nem próbálkozok. Akkor most lehet tervbe veszek egy SSD vételét.
Amúgy, malphitee értem én, hogy a hűtés legfontosabb, de nem melegszik a gép, és nem is lenne, hogy melegedjen, mert nem használom egyhuzamban sokat. De, ha te mondod, hogy így is fontos akkor értem
Amúgy én is LoL-ozok, gondolom onnan van a nevedApollo_21, a Battlefield Hardline max beállításokkal ment 35 fps körül(30-40), a Witcher 2 maxon 30 körül. A gép alkatrészei a 4231-es hsz-ben le van írva.
Tudnátok nekem is olyan válaszokat adni az én gépemre, mint bajzal 42339-es hsz-jére ("mennyire tudnám tuningolni Asrock P5B-DE alaplapban? És milyen hűtés kéne bele")? Vagy tényleg azt mondjátok, ne tuningoljak?
Nem olyan spéci, komplex tuningra gondoltam, csak, hogy néhány alapértéket felhúzok, addig ameddig megéri, és nem lesz baja a gépnek, nem melegedik túl, és nem fagy be/indul újra.
Előre köszi!
-
DemonFace
csendes tag
malphitee:
Nem lassú a gép, de értem. SSD nélkül nincs érzékelhető javulás. Köszi!Köszi, mdraco
3. Aragon: Köszi szépen a válaszod, amúgy nem túl jó, írtam is, hogy az egyes alkatrészekre felszerelt ventilátoron kívül még van 1, és annyi, de jól szellőzik a gép, nem melegedett még túl, nem is szokott nagyon meleg lenni.
Amúgy játékok miatt tuningolnám, de a hűtés annyira nem számít, mert nem szoktam sokat játszani egyhuzamban, szóval nem szokott melegedni.
Ha feltuningolnám SSD nélkül, akkor kb. hány fps javulást kapnék? Megérné egy kicsit is? Meddig tudnám(milyen magas értékekig)? -
DemonFace
csendes tag
Értem én, hogy úgy jobb a hatása, de én SSD nélküli tuningra gondoltam. És azt se értem miért kéne gépet upgrade-oljak, így is nagyon ütős.
Meg nem tudom miért mondjátok meg, hogy én miket vegyek, de inkább csak tanácsnak veszem
Szóval légyszi az eredeti kérdéseimre válaszoljatok. -
DemonFace
csendes tag
válasz
DemonFace #42313 üzenetére
Heló! Szeretném a gépemből kihozni a lehető legtöbbet.
-CPU: AMD FX 6350
-VGA: MSI NVidia GTX 750 Ti
-RAM: Kingston HiperX 8 Gb(2x4), 1600 Mhz, 64 bit
-Alaplap: Gigabyte GA-78LMT-S2PT
-HDD: Toshiba 1TB, 7200rpm, 32MB, SATA 3
-Tápegység: Inter-Tech Combat Power CP 650W Plus
Emellett még van 1 (azthiszem )noname ventilátor a házban, és a ház se spéci.Mit tudnék ebből kihozni? Mennyinél nem lenne túl sok a hő és nem fagyna be? Mennyinél lenne stabil?
Elolvastam a cikket a topic elejéről, csak nem tudom hol kezdjek neki. És kéne valami progi ami mutatja a hőt, meg a tulterheltséget, meg valami amivel tudok tesztelni jól.
A hővel egyelőre nincs gond egyáltalán.Bump!
-
DemonFace
csendes tag
Heló! Szeretném a gépemből kihozni a lehető legtöbbet.
-CPU: AMD FX 6350
-VGA: MSI NVidia GTX 750 Ti
-RAM: Kingston HiperX 8 Gb(2x4), 1600 Mhz, 64 bit
-Alaplap: Gigabyte GA-78LMT-S2PT
-HDD: Toshiba 1TB, 7200rpm, 32MB, SATA 3
-Tápegység: Inter-Tech Combat Power CP 650W Plus
Emellett még van 1 (azthiszem )noname ventilátor a házban, és a ház se spéci.Mit tudnék ebből kihozni? Mennyinél nem lenne túl sok a hő és nem fagyna be? Mennyinél lenne stabil?
Elolvastam a cikket a topic elejéről, csak nem tudom hol kezdjek neki. És kéne valami progi ami mutatja a hőt, meg a tulterheltséget, meg valami amivel tudok tesztelni jól.
Edit: A hővel egyelőre nincs gond egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged