- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Van még One UI 8 a Samsung tarsolyában
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
válasz
DemonFace
üzenetére
Ahogy néztem az a lap tápáramköri hűtésileg elég "csupasz"...tehát ha a "vrm" elmelegedik akkor azt semminem fogja meg...mivel nincs rajta borda sem.
Nagyon enyhe tuningra alkalmassá válhat/képes lehet...magát a procit én tuti megrángatnám ha "jó" lap lenne alatta..de nem érdemes sztem 4.2alatt kezdeni vele semmit, oda megmár kellene gondolom vagy 1.4V...Ha tartósan ezen a vonalon szeretnél még maradni...nagyon dúrván zsebbenyúlás nélkül akkor én cserélnék lapot..vmi jobbra..akár használtat garival!
Amiben mehet a tuning kockázat nélkül, darabig elleszel vele 4.2-n vagy fölötte..dobsz hozzá vmi jobb hűtést..aztán cserélsz fx8320ra vagy amire épp akarod.
Vga-t nempiszkálnám..csak azt babrálni nincs értelme. -
Martin97
aktív tag
válasz
DemonFace
üzenetére
Nem kell egyhuzamban több órát játszani, hogy a feszemelt proci túlmelegedjen alap hűtéssel, ha nem hiszed el akkor futass pár kör linx-et.

A lapodat nem ismerem, de a külföldi fórumon: "Az 1090T tudtam csak kap 3.8GHz a tábla az állomány formátuma mivel ez borítani nem kell emelni a feszültséget. Ha én futottam a feszültséget fel, majd a fórumon is állt le 30 perc után az elsőrendű és akar kapcsolja vissza a 15-20 perc. Úgy vezethető, hogy le a MOSFET-ek mellett a CPU foglalat. Ők voltak felkelni, hogy 120 ° C, majd leáll."
Túlmelegszik feszemelés hatására a vrm, mert nincs rajta hűtő. Továbbá a giga oldalán: "78LMT-S2PT supports the latest 45nm AMD AM3 Phenom II/ Athlon II processors".
Ezt a lapot a phenom és athlon prociknak hirdetik. Az egy dolog, hogy megy benne az fx proci is, de annak a tuningjához nem feltétlen elég a 3+1 fázis ráadásul vrm hűtő nélkül.
Mivel nincs proci limited ezért a proci tuningjától semmit sem vennél észre a játékokban (csak a min. fps nőne csekély mértékben.) csak azt, hogy időnként újraindulna a vrm/proci túlmelegedése miatt.
Proci hűtőből cm hyper tx3/212 evo elég lenne.
Én/Mi nem azt mondjuk, hogy ne tuningolj, csak nem látjuk értelmét ilyen lappal/hűtéssel és cpu limit nélkül, mert játékokban nem vennél észre gyorsulást attól, hogy tuningolod a procit, a rendszered meg egy ssd-től gyorsulna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós kamerák
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Battlefield 6
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Suzuki topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Synology HAT3300-4T 4TB NAS HDD 2 db, új
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest