- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megvagyok
tag
Köszi mindkettőtöknek a gyors választ!
http://www.pcstats.com/articleimages/200701/asusP5BE_BIOS2.jpg
Így néz ki a BIOS-om, a DRAM frequencyn kívül nem nagyon találtam DRAM ratio beállítást :\. A DRAM frequencynél pedig a DDR-667 már a legalacsonyabb nálam, ha emelem az FSB-t olyankor az is emelkedik. Nincs ötletem, hol tudnám azt beállítani hogy a RAM ne menjen 667 fölé.
Szerintem akkor marad így, a RAM-on nincs borda, megsütni meg nem akarom a dolgokat.Onnan gondoltam amúgy, hogy a CPU a gond, mert a DIRT 3, meg az F12011 High-on röccenésmentesen fut.
Lefuttattam a beépített benchmarkot, de 1280-ban 2xMSAA-val többnyire High-on is ugyanúgy átlag 21 FPS-t dobott mint 1024be minden Mediumon 0xMSAA-val.Úgy látszik akkor fel kell adnom az F12012őt
-
czanga
őstag
FSB-t beállítottam az E5200-nak (240, szorzóhoz nem nyúltam), de a memóriák szorzójánál felmerült egy kérdés. Az almenüben "A, B, C, D" értékek vannak, mindhez külön szorzó érték, és FSB. D végű szorzó az 400MHz FSB-t takar. Mitől függ, hogy melyiket válasszam?
Mindnél van 2X -es szorzó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Építő/felújító topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BestBuy ruhás topik
- Hobby elektronika
- ASUS ROG Ally
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest