Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Szereztünk három fotót a Honor Magic8 Lite-ról, mutatjuk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
B.Junior
üzenetére
mekkora szorzót használsz az az elért (és stabil) FSB-től függ majd, most sz@rni rá még.
Én nem tudom a g41 végét, de g31-be is 450 fölé küldtem a deszkát, hogy 400 felett van, az tuti, procitól függetlenül. (már ha nem wallos a procid).
Mennyi a gyári VID-je? (nem a takarékos)(#25582) PH-User: Az a proci 1,2V-on 4GHz-en kell, hogy legyen.
Megnézem a ref. értékeket.na..... Egy 1,28V-1,3V-os VTT-hez kb 0,81-0,83-as ref. érték tartozik átlagban. Persze nincs recept, lapfüggő azonos tipusokon belül is, de ez hozzávetőlegesen ok.
Én ..1,3-as VTT-vel és 0,83-as refekkel operálnék kezdésnek.
nem tudom sajnos, hogy az almenükben mik a lehetőségek, de pl. a memók ref-je nálam (UD3R) a ram fesz fele, (G)MCH 333. Az ok, hogy kevesebb szorzó van így, de elvileg 333-as FSB-s proci, s a lap -ram kezelése jobb szokott itt lenni. Értsd úgy, 1333-as prociknak ezen belül vannak optimális ramszorzók.Ramoknál csak a feszt add, többi auto. Sajna sok esetben a rambeállításon bukik a dolog és azon belül meg a performance level-en. tRD.
ramnak gyári fesz+0,02 (ennek is van feszesése), id: 5-5-5-15, subtimingek auto
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított Playstation 4 GoldHEN - 9db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (Ghost of Tsushima, GTA V, + sok más)
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest