- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
m4rk.89 #46560 üzenetére
Nekem az egyes és hatos mag 10 fokkal melegebb mint a négyes. Pont emiatt lappingoltam, illetve nem fejeztem még be rendesen de máris csak 8-9 fok lett. Ez teljesen normális, sőt! 3-mastól 8-as szériáig az intel csak pasztát tett a kupak alá, nem forrasztotta, hallottam már 30 fokos eltérésről is, persze ez nagyon extrém. Ezért szoktak delidelni. Az enyém forrasztott, azt nem lehet delidelni.
-
-
IO.sys
őstag
válasz
m4rk.89 #46292 üzenetére
Az XMP tudtommal szorzót is állít, nem csak RAM-ot. A beállításokat csináld meg, kapcsold még ki a spread spectrumot. Ha nem indul, a szorzót venném lejjebb, vagy emelnék a feszültségen. Az LLC-nél viszont a minél alacsonyabb szintre kell törekedni, különben idlében is enni fogja az áramot. Ha a sweet spotot keresed, akkor nem a legmagasabb LLC melletti szorzó lesz az.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
m4rk.89 #45163 üzenetére
Ennyit bír, de az előtte lévő 86 fok is elfogadható amit írtál. Azt kell belátni, hogy az átlag használat során (játékok, egyéb programok) ezek a hőfokok megállnak 50-70 fok között, ami teljesen jó. A leszabályzási hőmérséklete ezeknek a processzoroknak 100 fok körül van.
Ezek a programok gyakorlatilag az utolsó szuszt is kicsavarják a processzorokból, ami arra jó, hogy megnézhessük stabil-e a rendszer, valamint a maximális hőmérsékletet amit nagyon extrém körülmények között elérhet. A valós felhasználás során ennek a teljesítménynek a kb. a felét használjuk ki. -
vendingo
veterán
válasz
m4rk.89 #45160 üzenetére
Nekem silent base 800 van, ami nem a szellőzéséről híres, mivel hangszigetelt ház. Csak a gyári 3 venti van benne leszabályozva. 3 progival monitoroztam a hőfokot, mindegyik azonos értékeket mutatott.
Szerintem kicsit kicsi a h50 radiátora, a silver arrow meg egy csúcs procihütő, ami simán vetekszik a nagy kompakt vizekkel is. Sőt....Nálam fix 1,4 volton megy a proci, holnap húzom tovább 4.6-ra, illetve ma jött meg az MX4 paszta is, azt is felkenem.
-
vendingo
veterán
válasz
m4rk.89 #45158 üzenetére
Most nyomok én is egy Prime95 tesztet SmallFFT beállítással, de sehogy se bírom az i5 2500k-t 4400-ra húzva 60 fok fölé vinni.
Silver arrow hűtőm van+ 5 éve felkent noname paszta.
Én a 60 fokot is sokallom, mert most költöztem új házba, és a régiben sokkal kisebb hővel dolgozott a proci.Közben rákapcsolt a hűtő is, így már csak 57-58 fok körül ugrál. Ház ventik minimum közelébe vannak szabályozva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Ingatlanos topic!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Autós topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged