- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kean_Sorbo
őstag
-
vendingo
veterán
válasz
vendingo #45274 üzenetére
Ebben segítene valaki?
Ha a durationokat nem piszkálom, akkor elég jól tudom húzni a procit, de csak 80 Gflops körül kapok (4.5-ig próbáltam).
Duration piszkálással max. 4300Mhz-ig jutok 108 Gflopsal. Feljebb Linx-be 2-3 perc után kékhalál.
(1.4v)Ezt egy kicsit karcsúnak tartom. Hol hibáztam, hogy nem megy feljebb? Én eddig erről a prociról ódákat hallottam, hogy így meg úgy megy 4600-5200 között.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
vendingo #45172 üzenetére
Sajnos valami itt nem jó. Ennek a processzornak 4.4GHz-en 110-120 GFlops között kell számolnia. Ráadásul a GFlops értékeknek konstansnak (maximum 1-2GFlops eltéréssel) kellene lenniük. Így elég bizonytalannak tűnik az egész.
Nem tudom milyen az operációs rendszer, de ha Win7 akkor az SP1-et rá kellene telepíteni.És még valamit. A maximum hőmérséklethez elég 2 percet futtatni a Linx-et.
-
vendingo
veterán
válasz
vendingo #45168 üzenetére
Csináltam egy új rövidebb tesztet, mert reggeli teszt óta újrapasztáztam a procit, az előző olyan volt már mint a rágógumi.
1 óra linx (6-os szintig) max memóriahasználattal
Paint továbbra se jó, így mobilos képet tudok prezentálni.A kérdésem az, hogy netezés, kattintgatás közben 42-50 fok megfelelő a procinak hosszútávon?
A régi házban kevesebb volt a hőfoka, nem szeretném, hogy a tartós magas hőmérséklet megrövidítse az élettartamát.
Terhelés alatt a hőfok szerintem megfelelő. Igaz?A teszt gyakorlatilag nem sokat ér a reggelihez viszonyítva, mert azóta megraktam a cserépkályhát, meg a kazán is bekapcsolt. Reggelhez képest szerintem pár fokot le lehet vonni a mostani értékekből, hogy releváns legyen.
Nem szerettem volna végigfuttatni a linxet mind a 10 műveleten, mert nem azért vettem ki szabit, hogy nézegessem a hőfokokat. Ha van rá igény, akkor egyszer végigfuttatom mind a 10 műveletet.
-
-
-
04ahgy
nagyúr
válasz
vendingo #33295 üzenetére
Pontosan, 1,4V, 42x szorzó, prime95 in-place teszt alatt nézd meg, nem melegszik-e túl, ezt mondjuk a Realtemp programmal tudod megtenni. Ha nem melegszik 80-85°C fölé mondjuk 20 perc alatt, és a prime is stabil, akkor szépen, egyesével emelheted a szorzót, míg kiakad. Ez után két szorzó vissza, és játékra tökéletes, nem az instabilitás határáig kimaxolt beállításod lesz.
Az <=( A.I. )=> klán szervere bizony az enyém volt.
(#33297) Tarill: ha túl nem melegszik, akkor jó eséllyel bírja a 3300MHz-et alapfeszen.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest