- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Magisk
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
PROstitualt #4648 üzenetére
Az FSB emelésével"hútódik"a ram is.Válasz a kérdésedre:Ha nem akarsz tuningot,nagyon jó választás az a lap.Ha igen..Akkor cserélj.Egy sima Abit v giga 965-ös lappal kb:A ramjaid úgy 1,9V-on tuti mennek 580-at.Ez 290-es FSB-t engedne.Ezen pedig 2320-on menne a procid.Viszont ha becserélnéd a ramokat 800-asokra..Akkor 400-as FSB vel 3,2GHz-et mehetne a procid!Ha nem brutáltuning darab,akkor is vinné a 2,8-3GHz-et!
theartofdota:Szia! Egy asus p5b-ben hogyne tudnád biosból húzni!!Procinak plusz fesz és emeld az FSB-t!Szoftveres tuning nem a legjobb..csak arra jó,hogy gyorsan kbra meglesd a proci végét.Olvasd át a manualt,nézz be a lapod topikjába.6420-ast nagyon jól tudnál húzni benne.
-
lipi67
nagyúr
válasz
PROstitualt #4643 üzenetére
Szia!Nézd,se a ram(533-as)se a deszka nem egy tuningőrült.Mivel 533-as a ramod,igy elvileg 266-os FSB ami tuti lenne vele.Ok-Ok,hogy megy az 750-et is stb..de ha minden hajszálon táncol,sose lesz stabil a géped,s ki tudja,hogy az a deszka hogy,s mennyire kezeli a ramjaidat.Félre ne ért!!!Én mindíg védem ezt a márkát mert olcsó és jó,stabil.Csak nem erre találták ki.Mi ..sok asrock léapot pakoltunk össze,fix PCIE.100-zal húzni se tudtuk.Kellett neki hol 105,hol 110,de volt 115-is-ez se egészséges,de nem hótt meg még 1 se.Szóval szerintem 110-ig elmehetsz vele,s azon amit tud..ott állj meg!
-
szilva01
őstag
válasz
PROstitualt #4644 üzenetére
Nem írja ki azt sem hogy: overclock failed?
nekem mindig ezt írja ki ha nem tuti a dolog és egyszerűen újraindul,majd kezdhetem előröl az egészet -
PROstitualt
csendes tag
válasz
PROstitualt #4643 üzenetére
A ram az pontosan(Everest): Kingmax KLBD48F-A8KB4
Bocsánat. Már nem tudtam javítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged