- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dawe88
csendes tag
Sajnálom, de konkrétan passzolok. A Te rendszered meg aztán kicsit se hasonlít az enyémre. Ez persze csak részben számít, mert a probléma u.a.
Gondolkodtam, ez szerintem nem fesz probléma, mert a Windows indulásakor tutira a (az én esetemben) 2,8Ghz-el indul a gép. Meghát a szorzónak nincs köze a feszhez (csak az FSB-nek). De majd utánanézek, hogy a szorzó miért változik... Egyet próbálj még meg (majd én is megteszem, de csak pénteken megyek haza)!
A BIOS-t állítsd vissza alapra (restore vagy mittudomén) és úgy nézd meg, hogy van-e ilyen probléma. Igazából az EVEREST-et én is csak az után néztem, hogy 'tuningoltam', tehát lehet, hogy eddig is volt ilyen. De szerintem ez nem probléma, de tényleg utánanézek majd... -
JimKirk
tag
Ez tegnap nalam is megesett, hogy a biosban beallitok 8x332,5=2660mhz es az Everest kivetelevel a Core Temp es az Orthos is 3330mhz-n latja futni a procit! 10 perc utan ki is fagyott a gep! Valamint a Core Temp mindig 15 fokkal tobb mag homersekletete mutat! Szakik szerint pedig neki kell hinni...
Valami otlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest