Hirdetés
- Macrodroid
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
alfa007
tag
Sziasztok.
Nagyából képben vagyok, de nagyon jóljönne ha kicsit-nagyon elirányítana ezekben a dolgokban.
A gépem nem egy nagy durranás,ezvan.A kicsit erősebb játékokat nagyon alapon viszi,ezért kéne egy kicsit megpöckölni.
Alaplap neve Abit NF7(-S) v2.0-ás,CPU típusa AMD Athlon XP, 1800 MHz (13.5 x 133) 2200+-os 1G Kingston DDr ram 400 Mhz.
Na szóval inkább az érdekelne hogy eggyáltalán megéri-e egy kicsit húzni.Hogy tűri ha piszkálják?Álítólag az FSB-t kéne emelni a szorzót csökenteni,de egyszerűen nemreagál a biosz hiába álítom Pl a szorzót 14-re akkor is 13,5 xorosat ír.Az FSB-t lehet neki nyomni 150-ig stabilan.Hát a szorzót meg tökmindegy hogy hányra álítom.(16-ig mertem)
Hiába próbálom beosztani úgy hogy pl 10x200!!!!Amikor leviszem a szorzót pl 11,5 alá nemindul a gép(Még egy kis feszt is attam neki 1.60 ról 1.75 ig) az FSB-t meg próbáltam belőni a 170-nes környékre.(160 tól fölfelé).
Tanácstalan vagyok
Most a gépem 15x150-el megy (2250Mhz) 43-44 fokon.Jóvolna megtalálni hogy medig ideális húzni.
Akinek kedve és ideje van szivesen venném ha segítene,köszönöm.
(Hja,és a memó most nemtudom pontosan de 266Mhz megy asszem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Call of Duty: Black Ops 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macrodroid
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- E-roller topik
- OLED TV topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest