Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• alfa007

tag

Sziasztok.
    Nagyából képben vagyok, de nagyon jóljönne ha kicsit-nagyon elirányítana ezekben a dolgokban.
    A gépem nem egy nagy durranás,ezvan.A kicsit erősebb játékokat nagyon alapon viszi,ezért kéne egy kicsit megpöckölni.
    Alaplap neve Abit NF7(-S) v2.0-ás,CPU típusa AMD Athlon XP, 1800 MHz (13.5 x 133) 2200+-os 1G Kingston DDr ram 400 Mhz.
    Na szóval inkább az érdekelne hogy eggyáltalán megéri-e egy kicsit húzni.Hogy tűri ha piszkálják?Álítólag az FSB-t kéne emelni a szorzót csökenteni,de egyszerűen nemreagál a biosz hiába álítom Pl a szorzót 14-re akkor is 13,5 xorosat ír.Az FSB-t lehet neki nyomni 150-ig stabilan.Hát a szorzót meg tökmindegy hogy hányra álítom.(16-ig mertem)
    Hiába próbálom beosztani úgy hogy pl 10x200!!!!Amikor leviszem a szorzót pl 11,5 alá nemindul a gép(Még egy kis feszt is attam neki 1.60 ról 1.75 ig) az FSB-t meg próbáltam belőni a 170-nes környékre.(160 tól fölfelé).
    Tanácstalan vagyok :(
    Most a gépem 15x150-el megy (2250Mhz) 43-44 fokon.Jóvolna megtalálni hogy medig ideális húzni.
    Akinek kedve és ideje van szivesen venném ha segítene,köszönöm. :R
    (Hja,és a memó most nemtudom pontosan de 266Mhz megy asszem)

Új hozzászólás Aktív témák