- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yso
tag
Hát nem mondom, hogy nem elég...
De a 2db 4870-hez jobb lenne egy 4.5Ghz..
Komolyra fordítva a szót.. kicsit többet vártam el a konfigtól..
De meg kell hagyni érezhetően így is baromi sokat izmosodott..
Program telepítés XP alatt kib...tt gyorsan ment.. (0.5GB-os CAD progit pár másodperc alatt felnyomott, ami marhára meglepett..
)
-
-
Yso
tag
Apropó.. Nekem is segítene valaki? Adott egy ASUS Rampage deszka, egy E8500-al és 2GB OCZ REAPER Rammal.. De 4.11Ghz fölé (9,5x433, 1.4V BIOSban, terhelve CPU-Z szeirnt csak 1.336V) nem sikerül huzamosabb stabilitást elérnem..
Ez a beállítás vízhűtéssel load 58-61C körüli érteket ad.. (Prime 95 Burn in teszt alatt, alap használattal, mint pl játék közben 54C max.) Ramok 1040-en mennek 2.2V-al, CAS 5-5-5-18-on (gyári 1066, 2.1V CAS 5-5-5-15)
Jól jönne egy jó kis beállítás FSB-re és feszekre.Legalábbis egy javasolt CPU fesz me, ártana, amit még hosszú távon "sérülés" nélkül elvisel ez a prockó...
-
Yso
tag
Nekem ez a jelenség csak akkor jön elő a gépemen, amikor a tápot is lekapcsolom. De a 2. felpörgésnél már nyugodtan dolgozik tovább. Sima indításnál, ezt még nem figyeltem meg. Ötletem nekem sincs miért csinálja. De én is valami BIOS dologra tippelek, mintha alul akarná hajtani a gép magát (pl. alapfeszen?) aztán rögtön rájön, hogy bibi van..
-
Yso
tag
Ezzel a géppel vannak gondjaim: Gigabyte X48 DS5 lap, E8500 proci, 2x 1GB OCZ Reaper DDR2-1066, 2x ATI HD4870, CHIFI CFT 600-as táp.
A gépben előzőleg egy Q9300 proci volt 7,5x400-on, semmi gond nem volt a rendszerrel. most ezzel a procival 9,5x400-al a memória minden beállítással hibázik, hiába állítok be bármiyen CAS időzítést és feszt.. (Memtest szerint is mindíg 1 ponton legalább 1 hiba van). A proci 1.287V, Memó +0,35V (BIOS szerint ez 2.15-2.2V) FSB +0.1V Az alapbeállításokkal is jelentkezik a hiba.
Próbaképpen beraktam egy 800-as Kingmax-ot, azzal 800-on, +0.1V memfesszel meg nem hibázott...
(Elképzelhető, hogy az OCZ-m elszált volna?
)
A fenti fesz beállításokkal a Vista elindul, fut is, a legtöbb teszt (3DMark-ok, Everest, Crysis Benchmark, stb..) is végigmegy, de alapvetően instabil a rendszer..
Valakinek tapasztalata, ötlete, tanácsa?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Path of Exile (ARPG)
- LEGO klub
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1 humoros
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest