- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
puttputt #8239 üzenetére
Szia!
Így érthetőbb(bár bevallom,most se nem tudm,h pontosan milyen tápot vettél..-igaz nem rég keltem)A többi tiszta sor.
Hűtő:Igen egy asus silent square pro.Műszakilag és esztétikailag hibátlan,bobozában minden tartozékával 1ütt.(fele ki se volt bontva)Ill.a hűtő a gépban van még.A bajom az vele,hogy ..
Én Abitos voltam,semmi gáz nem volt.A 8400-est(C0-s)1,705v-on lehűtötte(plusz ablak),1,5v felett prájmoltam stb..Viszont a kis abit deszkámat jól eladtam(ma már sajnálom,mert az Abit IP35-E,simán ver sok-sok p45-ös deszkát CPU TIUNINGBAN-ez fontos,mert nem azt mondom,h jobb mindenben náluk!!!,de pl:[asszem,h ezek az eredmények igazolják].
Szóval eladtam,s jött a giga UD3R.Na a lap hűtése magas.Sajna az asus kerete(amit mint bölcsőt,fel kell szerelni,h fel tudd tenni magát a hűtőt)ütközik vele.Csak 90°-kal elforgatva tudom rászerelni.Így nem előről szív s hátra fúj,hanem a VGA felől szív,és a hát teteje felé fúj.S ez nálam +5°-ot jelentett.Ezért rendeltelm engusztólegy Thr.ultra 120 eXtreme-t.
Kb jövhétre ér ide.
ja!!!-"Talán egy jó hűtéssel-táppal ellensúlyozható a C(0)-enyém hátránya,"-összességében jobban húzhatók az E0-s darabok,de...rengeteg kiváló C0-s van és..sztem a ph legjobb 8xxx-es procija is C0-s.-Bocs mindenkitől a nem éppen szervesen idetartozó sorok miatt,de asszem aki asus hűtőt venne,annak tanulságos lehet.(IP35-E -nél is összeért a bölcső és az északi híd bordája)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Építő/felújító topik
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest