- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaj, tényleg, nem is meséltem: van ismerettség a neumann labs-osokhoz, akik azt mondják, hogy annyira nincs már adat idehaza, hogy az egyetlen dolog, amiből következtetni tudnak, az a saját tesztpozitivitási arányuk.
az omikron hullám csúcsán ez 25% körüli volt, ami aztán lement ilyen 10% körülire. most növekszik és 20%
, szóval ennyit arról, hogy mennyire van most covid itthon. jut, na.
-
"Keresztreakció:
A COVID -19 Ag gyors nyálteszt eszközt összesen 47 egyéb vírussal és baktériummal értékelték. Az eredmények azt mutatják, hogy a COVID-19 Ag gyors nyálteszt eszköz nem reagál keresztreaktivitással más vírusokkal vagy mikroorganizmusokkal."sehol egy szó sincs benne arról, hogy bármi másra is reagálna, sőt, azt írják, hogy nem.
-
balojazz
aktív tag
Mindenképp kivártam volna, így az utolsó hét a várakozásból még nyugodtabb volt. Addigra skippeltem AZ-t, Szputnyikot, kínait. A vektorosomkkal nekem elvi (mondjuk tudományfilozófiai) problémáim vannak: minek használjunk közvetítőket, amikor azok csak felesleges problémákat generálhatnak, végső céljuk meg ugyanaz, mint az mRNS-é, csak plusz vírusfertőzéssel? Nem jó. Túlbonyolított.
-
balojazz
aktív tag
Ez igaz. De egyénileg jobban megéri várni a játszmában. A klasszikus szónoki kérdés egy háborúban az egyik katonától a másikhoz, aki ellógja a feladatokat, így hangzik (ahogy mondtad te is): "mi lenne, ha mindenki így gondolkodna? hiszen akkor győzne az ellenség!". A valódi válasz így hangzik: "ha mindenki így gondolkodna, bolond lennék én pont másképp, és egyedül harcolni". Szóval az egyénnek megéri várni. A látszólagos ellentmondás föloldása tehát az, hogy mindig lesznek elegen, akik teljesítik az elvárásokat, tehát nekem nem kell, és ha mégsem volnának elegen, nekem még inkább nem kell. Nincs ellentmondás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- További aktív témák...
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest