-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
félisten
válasz
laszlohu #62427 üzenetére
tényleg tök veszélytelen... [link]
Generally, monkeypox cases are mild and people tend to recover within weeks. But the death rate varies, depending on the type. The ECDC has said that the west African clade, the type so far seen in Europe, has a case fatality rate of around 3.6% (estimated from studies conducted in African countries). Mortality is higher in children, young adults, and immunocompromised individuals.
-
balojazz
aktív tag
válasz
laszlohu #61478 üzenetére
Nekem eddig 1 db PCR tesztem volt, az is ingyen, az antitestesek is munkahelyiek voltak. Egy rohadt tízfillérest se voltam hajlandó költeni erre a szar covidra. Egyszer volt egy maszk otthonfelejtés, ott az ikeában fizettem érte vagy kétszázat, de az a házastársi béke miatt volt. Kovidra nem vagyok hajlandó költeni lófaszt se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged