- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
DrDoktor #66239 üzenetére
De mi lesz 10év múlva? Ha van oltási mellékhatás, az akkor fog jelentkezni, amikor az oltást kapod. Max. néhány nap lehet a delay.
Megjegyzem, annak a 11db (vagy 12, nem emlékszem pontosan), kötelező oltásnak, amit minden egyes gyermek megkap, szintén lehetnek kockázatai. MInden oltás esetén, amióta csak léteznek, voltak sajnos problémás esetek, akár halottak is. A dolog lényege a mérlegelés: Ha az oltástól meghal 1 millóból 1 ember, míg oltás nélkül a betegségben amire adják, meghal 10 ezer, akkor bármilyen borzasztó is az, hogy az oltás is okozhat problémát, mégis ésszerű az alkalmazása. A szülőknek pedig meg kellene adni a lehetőséget, hogy ha szeretne oltást a gyerekének, akkor kaphasson. Elvégre, az ő gyerekéről van szó.
-
-
válasz
DrDoktor #65950 üzenetére
"Nagy szerencsére idén láthatóan közepes náthává -enyhe ifulenzáváa szelidült a covid 22."
Sajnos ez egy olyan állítás, amit nehéz ellenőrizni. Éspedig azért mert amíg a Covid-ról, még mindig elérhetők hivatalos adatok (pl. heti halálozási vagy kórházba kerülési számok), a közepes nátháról ilyesmit nagyon nehéz, vagy éppenséggel lehetetlen találni. Sajnos az újságok is tüntetően mellőzik a témát. Míg a coviddal kapcsolatban rendszeresen találni elemző cikkeket vagy éppen tragikus halálesetekről vagy tolószékbe kényszerült kisiskolásokról szóló beszámolókat, a közepes náthával kapcsolatban szinte lehetetlen ilyenekre akadni. (Pedig most célzottan is próbáltam keresni. Az ember ilyenkor kezd elgondolkozni, hogy talán mégis lehet valami a háttérhatalommal kapcsolatos mendemondákban...) -
Drizzt
nagyúr
válasz
DrDoktor #65294 üzenetére
Mult hettol kezdve van BA.1, vuhani bivalens Pfizer. Ettol a hettol tudjak beadni. De hogy hol van, meg hol nincs, azt nem tudom. Hivd az oltopontot, ahova mennel. En penteken hivom az egrit.
No, közben megnéztem, van az oltópontnak egy mobil száma. Igaz éppen nincs nyitva, de gondoltam felhívom. Fel is vették, kérdeztem, hogy kapható-e már a bivalens vakcina, azt mondták hogyne, kedden, meg pénteken lehet érte menni, regisztráció nem szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest