Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDoktor
senior tag
válasz
polonic #65674 üzenetére
Én sok forró kádas fürdést tolok.(Nincs lázam)
Rengeteg szellőztetést.
Sétálgatok a szabadban (jó idő van)
Ha nem vagyok éhes akkor is aprókat eszek
Rengeteg folyadák (tea víz,)
Gyógyszert csak aspirint toltam egy ultrát este ha nem muszály nem szoktam gyógyszerezni magam.
Hétfőn kezdődött .Tegnapi estém elég rossz volt nem bírtam aludni(bár ez nálam amúgy is jellemző sajnos)
Meddig tart? Kit tuja.Nálam erős nátha szinten van remélem 1 hét.Más .Mennyire vagyok veszélyes egy kb 1 hete negatívra? Ujjra fertőzhetem? Tudom lottó számok de hátha van erre tanulmány.Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Eladó Zipro Treadmill Tekno futógép
- Air Jordan 1 Retro High OG GS Black/Medium Grey-White, 44,5 méret
- DJI Mini 3 pro drón szett - telefonos távirányítóval +extrák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AM 5 lapok
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest