- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkm4n
őstag
válasz
FireKeeper #3439 üzenetére
Nagyon vagány a csajszi. A Facebook-on megosztott képeiből is ez jön le. Majd pár év múlva, ha már
jól ki lesz lyukasztvabe lesz nőve a feje lágya, vele lesznek tele a divatlapok.Jack Gleeson lelépése szerintem nagy kár. Negatív figurát talán nehezebb játszani, mint hőst. Ha Magyarországon legalább egy olyan tehetséges színész lenne, mint amilyen ő 21 éves kora ellenére, szerintem rögtön Kossuth-díjra jelölnék.
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #3439 üzenetére
Én már a Batman Begins-ből emlékeztem rá, ott is ütnivaló feje volt
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
FireKeeper #3421 üzenetére
Nem tudom whatnext.eu honnan veszi a dátumot, de ott írja, hogy kezdés 130 nap múlva, március 30.-án. Ami még igaz is lehet, mert vasárnapra esik.
-
enginev3.0
félisten
válasz
FireKeeper #3396 üzenetére
Hát nekem semmi
-
SzalaiG
addikt
válasz
FireKeeper #3396 üzenetére
Semmi extra. Pl a melleit otthon hagyta...
-
brownus
veterán
válasz
FireKeeper #3392 üzenetére
nem jön be ez a csaj, nagyon nem. nekem kaleshi és cersei tetszik. miattuk még egy bizonyos vallást is felvennék, hogy a feleségeim lehessenek
volt még aki tetszett, de nem vagyok nekrofil
-
enginev3.0
félisten
válasz
FireKeeper #3357 üzenetére
Próbálom feldolgozni
-
enginev3.0
félisten
válasz
FireKeeper #3354 üzenetére
Láttam, egyem is meg
-
enginev3.0
félisten
válasz
FireKeeper #3326 üzenetére
Paróka, póthaj, stb... sose tudom
Akkor is övé lesz a Trón!!! -
válasz
FireKeeper #3268 üzenetére
a sorozatba meg a könyvbe annyira nem volt szimpi. de így most khm, az!
-
D4rkm4n
őstag
válasz
FireKeeper #3268 üzenetére
Addig pakolnád, míg ki nem hűl a teteme?
-
batai15
félisten
válasz
FireKeeper #3126 üzenetére
Jó fajta buksza! Elég sok szurni való van! Ez se rosz bár nem nagy a begye.de tüzesnek tűnik!
-
vvega30
senior tag
válasz
kövezzetek meg de nekem nem jön be
-
válasz
Gyönyörű lány, az egyszer biztos!
-
gyuromoj
veterán
válasz
FireKeeper #3121 üzenetére
Kéne egy Playboy különszám a GoT csajoknak.
(#3122) D4rkm4n
Maisie nekem is nagy kedvenc. Remélem kap pár címlapot bikiniben vagy fehérneműben majd pár éven belül.
Mondjuk a többiek is érdekelnének. -
D4rkm4n
őstag
válasz
FireKeeper #3121 üzenetére
Az Ygritte-et alakító Rose Leslie viszont sokkal idősebbnek tűnik annál, mint ahány éves. Az általad linkelt képen kimondottan koravénnek hat.
Nem vagyok pedofil, de a kis Maisie-n már ezen a képen is látszik, hogy nem olyan fiús, mint Arya, akit alakít.
Natalie Dormer le se tagadhatná, hogy egy tűzrőlpattant, furfangos és talpraesett nő. A tekintetéből is ez látszik. Nagyon jó szereplőválasztás volt Maergery Tyrell-hez!
-
D4rkm4n
őstag
válasz
FireKeeper #3016 üzenetére
Nem lehet egyszerű dolga a statisztáknak talpig páncélban a 35 °C-os melegben.
-
Sareth
senior tag
válasz
FireKeeper #2871 üzenetére
-
hNp88
aktív tag
válasz
FireKeeper #2748 üzenetére
-
oxox
addikt
válasz
FireKeeper #2553 üzenetére
spoiler
mint irtam nemtudom, hol tart a sorozat...konyvben a harmadik aldozata volt az elso felnott ferfi (ha jol emlekszem), meghozza egy varju...jahh nem egy or volt...meg irtam is itt, hogy eleg erdekes volt, hogy hidegverrel leszurt egy eszaki kapuort....de azon mar biztos, hogy tul van a sorozat is, mert meg gendryvel, meg pitevel szokott meg. -
oxox
addikt
válasz
FireKeeper #2551 üzenetére
lemaradtam mar jopar resszel a sorozatban, de Aryanak a first blood mar megvolt az elso evadban is (ezt a konyvben tobbszor is hangoztatja, marhogy leszurt egy kover fiut)
-
F-ECT$
titán
válasz
FireKeeper #2449 üzenetére
Spoiler.
Kb ezt értem, de nem vagyok benne teljesen biztos:
They died. Like so dead. Like omg dead. My mother and brother are dead.
-
válasz
FireKeeper #2438 üzenetére
Tudom sajnos!
De bízom az öregben! -
hNp88
aktív tag
válasz
FireKeeper #2429 üzenetére
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #2350 üzenetére
Sean Bean a filmjeinek a 90%-ában meghal, de ez, ez... lefőttünk az asszonnyal. Már mikor zárták a kaput, sejtettem hogy nem lesz ennek a résznek happy end-je. Sajnálom őket én is, meg hát talán a sorozat történetében először pár percre szimpatikus volt Catelyn vagy két percre, erre...
-
Lenry
félisten
válasz
FireKeeper #2347 üzenetére
jaja.
szerintem sokuk nem is tudja, hogy ez könyvadaptáció, tehát nem most találták ki, hogy ez lesz, hanem csak követik a könyvet.
(#2349) M3oH tudom, de azért én is szívesen megkínálnám egy szívlapáttal az öreg GRRM-et. Stark-fan vagyok, na...
-
Ps Vita
őstag
válasz
FireKeeper #2338 üzenetére
Sírni fogok
-
Coccolino_O
őstag
válasz
FireKeeper #2279 üzenetére
Meg vannak olyan dolgok is, amit teljesen kihagynak. Pl. hogy hogyan került Viharvég Stannishez. Nekem nem rémlik, hogy ez bárhol is ellett volna mondva. Meghalt Renly és kész. Csak a könyvben még volt egy kis incidens...
Amúgy továbbolvastam a könyvet, minden a helyére került.
SP
Nem halt meg, Deresben van. Pontosabban most Theon vadászatán.
-
Ps Vita
őstag
válasz
FireKeeper #2199 üzenetére
Ez kajak durva
-
válasz
FireKeeper #2094 üzenetére
vagy sült fattyú hagymakarikákkal -
oxox
addikt
válasz
FireKeeper #2084 üzenetére
kicsi ra az esely...merthogy rola ill. hogy feltetelezhetoen Robert az apja meg nem tud jelenleg mar senki...egy sima senkihazi kis kovacsot csinalt belole az iro...pedig milyen szep tortenet is volt a ket menekulorol (Robert fattya Ned lanyaval)hacsak megnem latjak a langokban...mondjuk a masik marhasag, hogyha azt mondom en vagyok a hagymakiraly, vagy varangyvolgy kiralya, akkor mar kiralyi ver van bennem, es boldog a tuz Istene?
-
oxox
addikt
válasz
FireKeeper #2080 üzenetére
Ned-et regensnek akarta kinevezni (amig fia nagykoru lesz), nem kiralynak...legalabbis nekem igy remlik.
-
oxox
addikt
válasz
FireKeeper #2078 üzenetére
SPOILER
Robertet ismerjuk el torvenyes kiralynak, azt, hogy Tomen kinek a fia, csak egy konyvbol sejtik, ahol minden kiraly/annak csaladtagjai reszletezve van (Azok hajszine, szemszine levan irvaö...dns vizsgalat nem nagyon megoldhato....de ha kiderulne (erre nem emlekszem, hogy lenne a konyvben utalas), hogy Robert akkor nem csinalta meg Cersei-t, tehat 100% nem lehet az ove (bar 9 honapot azert szerintem meg O is kitudott kalkulalni), akkor is Stannis lenne a jogszerinti orokos, leven Gendry fattyu...meghat bizonytisd be, hogy nem mas az apja. Robert sem ismerte, csak a korabbi segito gondolta azt, hogy O az. mindegy orokosodesben szerintem a fattyut megelozi a testver....es a sarkanyok vererol nem is beszelve.Ill. toment elmeletben megelozheti a novere -
Ps Vita
őstag
válasz
FireKeeper #2069 üzenetére
Spojler
Nem,szvsz Robert egyik fattyját pótolják vele a történetben
-
M3oH
addikt
válasz
FireKeeper #2069 üzenetére
szpojler:
Nem -
Tim82
félisten
válasz
FireKeeper #1853 üzenetére
So what?
-
válasz
FireKeeper #1820 üzenetére
Igen, nagyon szépen megy fel a nézettség!
1.évad
1 - 2.22
2 - 2.20
3 - 2.44
4 - 2.45
5 - 2.58
6 - 2.44
7 - 2.40
8 - 2.72
9 - 2.66
10 - 3.042. évad
1 - 3.86
2 - 3.76
3 - 3.77
4 - 3.65
5 - 3.90
6 - 3.88
7 - 3.69
8 - 3.86
9 - 3.38
10 - 4.203. évad
1 - 4.37
2 - 4.27
3 - 4.72 -
oxox
addikt
válasz
FireKeeper #1767 üzenetére
welcome on board
gondolom nem arulok el nagy titkot, hogy a konyv jobb mint a sorozat (bar a sorozat is szerintem nagyon szinvonalas) ...egy helyen cseszik el nagyon, ez a majd egy ev szunet rengetek az evadok kozott...ebben segit a konyv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest