Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Igen, a sport cipő drága, és nem is ad túl nagy biztonság érzetet, meg mint mondtam hamar tönkre mennek

A munkaruha nekem valahogy annyira nem adja, de kinek mi
-
koshmar
veterán
Holnap névnapom, szóval ezen alkalomból kroki kapott egy PM-et.
Apropó névnap, mit kapok tőletek? Aki pénzt akar utalni, itt írjam le a számlaszámot vagy PM-ben?
-
RandomName
senior tag
válasz
customer114
üzenetére
Virslis rántottának indult, de ilyen virslis-paradicsomos-bazsalikomos-tésztás-sajtos valami lett a vége...
-
-
koshmar
veterán
válasz
customer114
üzenetére
Fehér kenyér + teljes kiőrlésű energiaital?
-
koshmar
veterán
Energiaital + teljes kiőrlésű kenyér
-
RandomName
senior tag
válasz
KROK640
üzenetére
Hasonló a gondolatmenet.
Társadalmi elvárások miatt szoktam nem munkásruhában is járkálni. De nézegettem a sima sportcipőket, hát még a 25+ kategória is papíron alkalmi viselet, max 4 óra/nap. Ezért én utcára Kilimanjaro túracipőket hordok. Az egész napos viselés mellett is szellőzik, nem deformálódik, tartós, kényelmes, akcióban olcsón ki lehet fogni. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Én ugyan két cipőt használok, de hasonlóképpen érzek. Egy fekete sport cipőm van amit még Cipruson vettem, és szegénynek már vékonyodik a talpa, és abban abszolút megvan nekem is ez a papucs érzés. Azt maximum akkor veszem fel, ha biciklivel elugrok a közelbe, a lényeg, hogy mivel a talpát vékonynak érzem, meg olyan papucsos érzés, csak olyankor veszem fel ha tudom, hogy keveset járok benne egyenes tiszta terepen (pl bolt beltere).
Minden másra ott van a túrázós, terepjárós, kocsmázós, munkázós stb. munkavédelmi cipő.
(van még egy null km-es hófehér sport cipőm is viszonylag vastag talppal de az amolyan vésztartalék, meg leginkább olyan esetekre mikor muszáj a fehér cipő, pl munkahely).A hagyományos cipőkből évente 1-2-t fogyasztok, de volt olyan év, amikor négy is tönkrement a lábamon
a munkavédelmiek általában 2-3 évig bírják, de ha kevesebbet mászkálok akkor akár tovább is. -
EmberXY
veterán
válasz
koshmar
üzenetére
Na, akkor hasonló árkategória van a lábunkon, de az enyém akkor is egészben maradna, ha engem egy gyorsvonat darálna le... ( [link] )
Mondjuk az igaz, hogy tavaly még 18 ezer volt, de a cég fizette, szarni bele. Viszont még nem rohadt le a lábamról lassan egy éve, szóval ez tud valamit. -
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Egy igazi úriember ilyenkor leveszi a cipőjét, és zokniban teszi fel a lábát, így nem koszolja be sem az ülést, sem a saját pulóverét (már ha a sajátja volt
).
Bár én sem így szoktam, mert egyrészt ha elalszok, még a cipőmet is ellopják, másrészt gázálarc nélkül nem biztos, hogy kényelmes lenne ott tartózkodni. Tehát én sem vagyok úriember, csak úgy mondtam.
-
RandomName
senior tag
válasz
customer114
üzenetére
Tatárbifsztek pirítóssal.
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
Koshmart vajon elrabolták az ufók? :Í vagy még csak vasárnap van náluk?
-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
Mondjuk nagyon közelebb nem vittek. De szerintem legközelebb alaposan átgondolják, hogy elvisznek-e bárhová is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
így meg gondolom a kékhullámmal mentél, ami elvitt volna akár Debrecenig is átszállás nélkül.
na de Püspökladányból hogy jutottál haza?
és mit kerestél Tata-n?

-
-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
Nekem is ez a bajom az itteni tájjal, hogy nagyon sík. Főleg Bregenz után. Mondjuk Lautearch is... laposabb mint Debrecen, de legalább három oldalról körbe vesznek havas tetejű hegyek.

"csak heccből betettem egy inyre való nikotin patch-et" - a Tiszazugi asszonyok likeolják ezt, legközelebb arrafelé add ezt elő
"utána nyakon hánytam az előttem ülőt" - Mekkora lett volna, ha a Rüffke ül előtted
"spirituális élményem volt" - már megbocsáss, de ez nem ayahuasca főzet volt! De te kb úgy adod elő ... amúgy sokkal jobban jársz a microdose-al, és ezzel mondjuk."Vegyes elmenyekkel zártam a hétvégét!" - ha ezek voltak a jó élmények, akkor milyenek voltak a rosszak?

-
koshmar
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
Nem tudom mit vártam.. szerinted mit vártam?
-
koshmar
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Az nagyon jó, viszont ahol én elek, az semmivel se rosszabb, csak nagyon sík

Viszont visszafelé spirituális élményem volt, csak heccből betettem egy inyre való nikotin patch-et, amitől kb 10x hánytam.. először a kocsin kivul, utána nyakon hánytam az előttem ülőt, majd felváltva hánytam ki a lehúzott ablakon vagy a nyitott ajtón menet közben, a kocsi egész jobb hátulja hanyas volt. Vegyes elmenyekkel zártam a hétvégét!
-
koshmar
veterán
Itt vagyok én is, ti lattok engem?
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Hát főképp lányok

-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
hol volt hol nem volt, az óperenciás tengeren túl, az üveghegyeken túl, ahol a kurta farkú malac túr ... jó, de mit meséljek?

-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Hm, érdekes. Nálam mondjuk az ilyesmi egy nap alatt elfogyik.
Közben megtaláltalak facebookon. A profil képed alapján nem ismerlek (mivel nem is ember van rajta) ugyanakkor van pár közös ismerősünk
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Hm, egész jól hangzik, de akkor ha jól gondolom a végeredmény főzelékszerű lesz.
-
RandomName
senior tag
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Én most kezdtem el iszogatni a törlést, az alkeszemmel, nem várok vele

-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
És mi volt az ebéd?
nekem reggeli nem volt, ebéd tomyum leves, milánói spagetti indokolatlanul horribilis mennyiségű sajttal, a vacsora meg gyros tortillában -
EmberXY
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
Ezzel már én is találkoztam, de én ezt inkább annak tudom be, hogy az emberi kapcsolatok már annyira az online térbe helyeződnek át, hogy élő szóban már nem merünk embereket megszólítani, mitöbb, nem akarják, hogy megszólítsák őket, mert akkor ember és ember közötti valós idejű interakciónak kell létrejönnie, nem lehet közben szmájlikat nyomogatni meg guglizni egy mémet, és kiderül, hogy két épkézláb mondatot nem tudunk összerakni és fingunk sincs arról se, hogy milyen nap van, mert hajnali 4-ig nyomogattuk telefont, aztán hulla fáradtak vagyunk.
Ez is egyfajta természetes kiválasztódás a szememben, ami az emberi kapcsolatokat jelenti.
De amíg létezik telefon és hanghívás, meg még rengeteg féle csatorna a messengeren kívül, addig ne kelljen szarul éreznem magam, ha ki szeretném választani, hogy melyiket használnám. -
RandomName
senior tag
válasz
EmberXY
üzenetére
Mára ez amúgy kezd megfordulni. Már havi 2-3 twitter bejegyzést látok arról, hogy emberek azt írják, hogy nem értik miért kell indokolatlanul felhívni előzetes email, vagy egyéb írásos egyeztetés nélkül bárkit. Tehát, hogy gondolod te azt, hogy ő azonnal képben lesz azzal amivel kapcsolatban keresed?
Miért kell ilyen pressziót helyezni az emberre? Nem elég amit a munka ad, még ezzel is foglalkozni kell?És ez rohadtul nem vicc, ha megint jön szembe ilyen, akkor majd linkelem....
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
"más platformra kényszerülök"
Én ilyen kényszert még nem éreztem szerencsére. Abból indulok ki, hogy telefonon, e-mailben alaphangon is elérhető vagyok, eleve nem várom el senkitől, hogy bárhova regisztráljon miattam. Megkockáztatom, hogy telefont, esetleg internet előfizetést nem miattam fog magának venni valaki, lévén, hogy 21. századot írunk.
A Vibert meg tapasztalatom szerint párhuzamosan kb mindenki használja a messenger mellett, szóval az sem volt semmilyen kényszer senki részéről, hogy így kontaktáljon velem. Aki meg legyint rá egyet, hogy "akkor leszarom", na az pont az a kategória, amit nem sajnálok törölni az életemből.
-
KROK640
nagyúr
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Ha szükséges, akkor szükséges.

Nekem egyébként ez egyfajta teszt is volt, hogy kik azok, akik igazán fontosak, akik akkor is keresnek, ha nem csak egy facebook keresésbe kerül a dolog a napi 200 leadott lájk között (nem a TEK-re gondolok
), és akik ezen a szűrőn átmentek, azok tényleg közel állnak hozzám (legyen az család, barátok, nameg a főnök
), a többi csak adatok és számok, ami bármikor törölhető és újra felépíthető. -
EmberXY
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
Ez reggeli vagy ebéd?

De a személyes adatokat szerintem ne hagyd benne...
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Csodaszőlő?
Hajajj, jártam már ott párszor, egy időben egy nőstény miatt eléggé sűrűn. -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Te Debrecenben laksz, nem?
-
RandomName
senior tag
válasz
KROK640
üzenetére
Aha.
Szerk. Ha nem teszem felborulok, vagy elalszok a 22 perc múlva induló buszon. Nem ittam szinte semmit, csak kb megint 04:30 körül kidobott az ágy, majd addig molyoltam, hogy nem maradt idő reggelizni, csináltam a dolgom, eljött a dél, ha valahol várnom kell 2-3 órát, akkor oda lehet pizzát is rendelni. -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Te képes voltál a KisD-be rendelni pizzát?

-
RandomName
senior tag
válasz
customer114
üzenetére
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook / ZBook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Iqos cigaretta
- Mini-ITX
- Robotporszívók
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
te meg gyere Debrecenbe, és hozzál 50 tojást nekem