Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Hogy ismersz már

Teszt futások voltak csak a későbbi rekordokhoz. Egy Athlon XP 1466@3250MHZ és egy C2D E2140 1600@3800MHZ. Mindkettőben lesz még! Meg memória, alaplap beállítások, finomítások kellenek majd.#44948 RandomName : Hát ez szomorú... de én is diszkréten pezsgőzhetek mert másnap dolgom van. 24 óra?
Gondolom lesz della belőle... -
koshmar
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
Köszönöm!
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Nem tudom, de oroszlánnak durva lenne.

-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Ez igencsak jól hangzik. Mint írtam Air-fryen magam is gondolkodok. Itt meg gomba pöri volt, ma sonka tojás lesz a menü
#44920 koshmar : Akkor majd holnap
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Egy órával később mész, simán összefutottunk volna

-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Ez a Temus hűtőszatyor jó nagy lehet. És nem mellesleg hűtve tudod vele tárolni a palackokat mielőtt visszaviszed XD
Hánykor jártál a Tescoban? mi is jártunk barátnőmmel, paprikás coated mogyiért meg pogácsáért. -
EmberXY
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
Ezt a próféciát még nem adtam át a tanítványaimnak, hogyan került hozzád?
A fene ezt a sok titkosszolgálatot, sehol sincs biztonságban az ember....
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
/Internet könyve/
-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
Nekem? Teljesen képben vagyok a dologgal.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Sejtettem

-
RandomName
senior tag
válasz
RandomName
üzenetére
Állítólag.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Legalább nem éhségsztrájkkal

-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
Nem lehetett könnyű...
-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
És mivel tudtad rávenni, hogy ne azzal válaszoljon?
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
LOL, én is épp pepsit iszok, míg ezt olvasom, de azért, hogy kiürüljön az üveg és vihessem vissza a többivel együtt

-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Egész jó ... itt is finomság lesz

Husi nekem is adhatna egy ilyet, be se kell csomagoltassa
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Abszolút nem rá gondoltam, azt sem tudtam, hogy létezik, vagy kicsoda. Érdekes, hogy a Galaxy off-ban mostanában meg én tűnök fel.
A V alatt a barátnőm keresztnevének kezdőbetűjére céloztam V mint Vanda/Vera/Viktória/Valéria stb. -
RandomName
senior tag
válasz
RandomName
üzenetére
-
koshmar
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
Na ezen felrohogtem

Amúgy ropogtatni kell kemenyen, azért fogok most 100 db Szent Istvános bankjegyet elkölteni, hogy legyen mivel!!

-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Jaj ne ... A jelentést szóról szóra a tudományos csop ... IIIIJJAJJ
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Igen. mint az közismert

-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
Ja, én ezt Superman póznak ismertem eddig...
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Így van, pontosan

Akik ezt csinálják általában a R.A.A.K. tagjai (Részegen Asztalon Alvók Klubja). Én már tizenéve kiiratkoztam ebből a klubból, és előtte is csak nagyon alkalmi tag voltam, de mint mondtam vannak akik mai napig művelik.
Igla cimborámmal pl megesett, hogy úgy aludt az asztalon, hogy a komplett asztalt magával rántva borult el, ami tele volt piával, kajával mindennel. A legnagyobb poén, hogy pont akkor érkezett a tulaj, látnotok kellett volna, ahogy négyen 10mp alatt visszarendeztünk mindent is
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Értem én : Vodkát magadnak, hogy ne remegjen a jobb kezed, meg persze reuma kenőcsöt is a jobb kezdnek, ami hasznos ha nincs nő...

-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Válaszolni akartam, de elveszett a post amire kellett volna, úgyhogy végül csak simán beírtam, mert nem volt kedvemn tovább keresgélni

Köszönöm szépen.Egyébként boldog nőnapot srácok!

Ki mit vett az asszonynak?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
Tudom, ismerem az összes nevedet.
De nincs olyan nagy baj, járhattál volna sokkal rosszabbul is.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Jujj, volt egy fiatal kezdő földrajztanárnőnk középiskolába, ez volt a vezeték neve. Alig volt idősebb tőlünk. Igaz, hogy nagyon rövid hajú volt (tüsi frizura) és az nekem nem adja, de elég jó teste volt hozzá, és nem mondom, hogy biztosan sosem jutott eszembe mikor dédelgettem vágyaimat

-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Akkor neked áll a zászló?

-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
Ez nem szempont, ha 20 évvel korábban születtem volna ugyanezen a napon, akkor is ugyanez lenne a probléma.
Vagyis az, hogy neked rossz nevet adtak.
-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
Nem, a te névnapod van az én születésnapomon!
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Mondjuk így meg főleg érthető a dolog. Mint írtam én meg társaság miatt járok ilyen helyekre, itt a faluban az ilyen szinten potens hely meg 2017-ben bezárt, azzal együtt a minimális itteni ilyen jellegű jelenlétemet is felszámoltam.
Sajnos lassan a kiváló helyi kajáldák is elmondhatják ezt magukról, 2017-2022-ben komoly törzsvásárló voltam az egyiknél, és alklamanként rendeltem a másiktól is. Azóta viszont kiárazódtam ebből. A Debreceni törzshelyről még néha viszek haza kaját, de sajnos mostanában ez is egyre ritkább.
Még 2024-ben találtam egy 2014-es árlistát az ottani kajákról, és megállapítottam, hogy minden 3,5-4,5× lett drágább de pl a sültkrumpli 6× . Mindeközben a minimálbér pont duplázódott. És azóta újjabb emelések voltak. Rosszabbul élünk mint 10 éve, de enélkül is ezt éreztem. -
EmberXY
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
Volt választék rendesen, bár a raklap Servus sörnél egy kicsit megdobban a szívem, régen sok ilyet ittunk a haverokkal, nem egy rossz sör.

-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Az azért úgy komoly

Engem ez sosem motivált volna arra, hogy bemenjek.
Én azért kezdtem el bejárni Debrecenbe eleinte 1-2 haver miatt, aztán utána rájöttem, hogy a Debreceni éjszakai élet a törzshelyemen kicsit sokkal jobb mint az egész falumban együtt véve. Persze egy időben itt is volt egy fiatalos disco kocsma, meg-meg fordultam benne, volt, hogy szmultán jártam be is meg ide is, de a fő működési terület mindig Debrecen volt, főleg a lányok felhozatala miatt. Mert ugye nekem ez nagyon sokáig az ismerkedésről, csajozásról szólt, és csak másodlagosan a buliról, harmadlagosan az ivásról. Aztán a faluban itt bezárt minden, meg lett a mostani barátnőm, meg egy fixebb baráti társaság akikkel járkálunk, így már erősen átalakult az eredeti célhoz képest a bemászkálás, de mégis egyértelműen én is utazok inkább Debrecenbe.Egyébként az is érdekes, ahogy a faluban eltűntek a kocsmák... de erről már írtam korábban.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Én ott még csak pizzát ettem, azt igen finom volt.

Meg a jó kis bowling ... AZ a társaság már szétesett akikkel oda jártam néha. -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Uh, a Metaxat és az Outot megkeverni nekem már eleve meredek (alkímia az alkeszneveldéről
) de még Vodkát is inni rá?
Kimondtad a kígyó nevét? -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Thermopülai Szaros

-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Itt makaróni, mexikói mártással, indokolatlanul horribilis mennyiségű sajttal és főt gombával, na meg fehér borral

Az a durva, hogy így 17:21-kor ez nálam is reggeli, már ha az első evést annak vehetjük.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Jobbulást.
Mi tegnap nagyot buliztunk, és nulla másnap
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Ismerős érzés, úgy 10 éve párszor velem is volt ilyen.
Most éppen egy kis fűszeres tepertőt csipegetek, este meg szülinapi buli vár rám (barátnőm barátnőjéé, akit mellesleg én is ismerek 21 éve még tök máshonnan).
-
RandomName
senior tag
válasz
RandomName
üzenetére
Ez a nap már az ördögé, nyitottam egy sört, és egy üveg Kilbeggan-t....
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Az a durva, hogy nálam is így működik

Paprikás és tejfölös is volt és rizzsel. De legközelebb tésztával lesz, úgy éreztem a végén az jobban illene hozzá.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Gondolom a görög sörre gondolsz. Nos, én mindig is jobban szerettem az EFES-t, azt legutóbb tavaly ittam, Mythost meg vagy 10 éve. így az is változhatott persze. EFESem még van itthon egy

-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Nekem meg kb 3 hete van ez. Remélem helyre jön, mert eléggé fárasztó

Közben készül a gombapaprikás, csak még azt latolgatom, hogy rizs vagy spagetti menjen mellé.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Sajnos ez mostanában velem is többször megesett, igaz minden esetben 3:15 és 3:45 között, és ilyenkor olyan 6:30 - 7:00-ig nem is tudok visszaaludni, utána meg mély álomba zuhanok, és bármikor is keljek (9-11) olyan fáradt vagyok mintha nem aludtam volna. Utálom.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Egész éjjel csináltad a karajt?
Nem sokat alhatsz... (már ha mész dolgozni is) -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Igen, és csodálom, hogy néha nem veszi be elsőre

Feldobom, elrúgom a levegőben, egyenesen bele a lyukba. (még mindig az automatáról és azz üvegről van szó) -
koshmar
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
Véletlen egybeesés? Tegnap bevertem egy lays teriyaki pork chipset!

-
koshmar
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
Ne Mogyit vegyél... csak a nevet fizeted meg. Alesto (Lidl) teljesen jó
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Ide megmondom, hogy
TescobanShoplandban voltál
A kesudió nekem is hatalmas kedvecem, régen ettem is, de úgy elszállt az ára, hogy ma már maradt a mogyoró, meg a keksz.
De ez az 500gr-os clubcard akciós kesudió érdekel, mennyibe volt? -
koshmar
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
Na még egy embert megfertőztem!

Gondoltam már, hogy veszek mixet (kesudió, mogyoró, mandula, török mogyoró franc tudja), és hátha találok jobbat is, de szerintem a mogyoró örök első marad..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Nekem oldalt ki van tűzve egy csomó kedvenc topic, meg alatta pár itt szóltam hozzá, aztán főleg azokat nézegetem, ezutóbbi úgy szokott gyarapodni ha valami hírhez vagy cikkhez hozzászólok. (az "eleje" meg megy a levesbe egy idő után, de nem is baj)
No most én 24"-os monitoron FHDban böngészek asztaliról általában.
De nekem is van 15,6"-os laptopom, FHD szintén (brutál szép a kép ilyen méret és felbontás kombónál) de még ott sem éreztem helyhiányt, igaz nagyon ritkán fórumozok onnan. -
EmberXY
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
Most hirtelen elakadt az emlékezetem, milyen lehetőségre is gondolsz pontosan?
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Ha jól emlékszem, ezt már évek óta emlegetjük

-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Én is, de digitálisan várok más fontos levelet

-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
A Vigneau interaktív lokálblogja is hasonló, bár ott is vannak topiclakók mint itt

-
RandomName
senior tag
válasz
RandomName
üzenetére
Az vót mán, hogy mostanában amikor tolok valami game-t, akkor a PS5-ről tolok fel stream-et is?
[link]
Legyen min röhögni.....
-
RandomName
senior tag
válasz
RandomName
üzenetére
Nyitni kellene valami hasonló topicot, mint a Bambano háza tája....
Ilyen kiventillálás jellegű dolgokra....
Mi legyen a neve?
RandomName random dolgai?
RandomName Things....?
Pillanatképek egy vadonélő RandomName életéből?
Random RandomName "valami"?**Random RandomName Rumble? Random RandomName
Rantstb.... -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Most valahogy én is beleuntam, egyiptomban vagyok, idol of ra küldiben.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Azt majd én is ki akarom próbálni. Itt meg sem említem, hogy pénteken egy RTX 5070 12GB tulaja lettem, mert Koshmar is csak a 2 csomag Coated mogyit fogná a storyból, amit mellette hoztam.
De a a Ghost of Tshusima meg az új AC is kipróbálásra vár, pláne h az Indy-t kezdem megunni. Az Uncharted 4 a best ebben a műfajban.#44508 kenwood3 : az oszt igen
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
TV??? PFF... 2000 óta nem TVzek.
Egyrészt a számítógépes filmezés olyan előnyöket hozott amikről már nem szívesen mondanék le :
1. Azt nézek amit akarok (jó, régen amilyen filmet a haveroktól be tudtam szerezni)
2. Akkor kezdődik mikor én akarom
3. Akkor van benne szünet mikor én akarom
4. Vissza vagy előre tekerhető
5. Nincs reklám
6. (ezzel mostanság élek) nézhető 1,1 vagy 1,2× sebességgel ami néha jót tesz egyes filmeknek, nem mellesleg időt is spórolokMásrészt, néha látom barátnőméknél TV-t, és az van, hogy néha egy kis műsorral megszakítják a reklámot. Egyébként mindenféle filléres szar megy (valóság showk meg x faktorok), régebben az RTL Klubnak legalább volt pár jó saját gyártású sorozata (Mi kis falunk, Drága örökségünk, Keresztanyu, Hotel Margaret), és persze ugyanazok a műsorok mint régen, végtelenítve '90-es és 2000-es évek eleji filmek, esetleg sorozatok.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Mondjuk akár

-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Nos a Pannon sajttal még inkább színesítetted a példát

A DJuice jellemzően olcsó telefonokat árult, mindenféle kedvezményes díjcsomaggal meg előfizu(?)val, ha jól emlékszem. Nekem ugyan független (de Westeles) Nokia 5510-em akkoriban lett.
Emlékszem az akkori barátnőmnek Anitának viszont pont ilyen olcsó telefonja volt, és a házuk oldalán egy nagy hirdetés DJuice. -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Igen, de tulajdonképpen mindenki tudta, hogy a Pannonhoz tartozik
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
"De legalább van táppénz" --- igen, ma már az is nagy kincs
Jobbulást. Igyál sok pálinkát, lehet, hogy nem gyógyulsz meg hamarabb, de legalább leszarod, hogy nem vagy jól
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Én akkor szoktam fával fűteni, ha nagyon hideg van, mert egyrészt a fával valahogy mindig jobban meleget tudok csinálni mint a gázzal, másrészt így ha okosan csinálom, akkor beférek a limit alá, és megúszom havi 13 ezres gázáltalánnyal. Ha a hideg napokon nem csinálnám ezt, akkor átmennék a limiten, boríthatná (és jelentősen emelné) a havi általányomat. Egyébként évek óta pont olyan időszakban van a leghidegebb, mikor amúgyis egész nap itthon vagyok, és akkor simán ráérek fával elfűtögetni meg bíbelődni, egyedül a koszt nem szeretem amivel jár (napi 3-4 sepregetés az előszobában).
Nekem most pont olyan sültkrumplim vanm ami olajban sütős, de egyrészt jobban emlékeztet a gyerekkorom klasszikus sült krumplijára, másrészt mikor vettem ezt a csomagot, akkor az Air fryer gondolata fel sem merült bennem. Na meg nem kicsit jobb az ára : 2,5KG volt 1100ft, míg itt a coopban a 750gr-os 1199ft.
A Coopos úgy néz ki, hogy két csomagból háromszor eszek (három evésre 2400ft), míg ez (Kerekesnél vettem valami noname Gízai cucc) öt evésre elég 1100ft-ért. -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
1. Én itt eltüzelem, a kevésbé jól égő fadarabok beolajozása csodákra képes, bár gyorsabban gyűlik az olaj mint ahogy tudom eltüzelni, de múltkor mikor a nagy hideg volt, akkor szépen fogyott az olaj is

2. Nekem meg az, hogy ritkán sütök. tehát nagyon tárolgatni sem tudom, sültkrumpli átlag 2-3 havonta van nálam, meg olyasmi is amit olajban sütök. Az egyszer használt olajat hetekig hónapokig tárolni nem buli, pláne külön.
De most elgondolkodtam ezen az air fry-eren.Barátnőméknek van, és kérdeztem milyen, dicsérte, hogy jó dolog.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
13 ezer csak?
Hm, kifejezetten rákaptam most a gondolatra. Azt hittem 50-60 ezer (mondjuk biztos van anyniért is) egy ilyen.
Ugyanis a hagyományos sütéssel pont vannak gondjaim :1. A használt olaj elpaterolásával folyton gondom van, itt nem lehet leadni tudtommal sehol, így általában a kevésbé jól égő fákre locsolva eltüzelem a kazánban, de mindg az az arány, hogy sokkal több olajam van mint amennyi elmegy
2. Egy olaj mennyiséget csak egy sütéshez használok, ugyanis egyrészt káros ha sokszor használjuk újra az olajat, másrészt van, hogy olyan ritkán sütök, hogy megavasodik az oilaj és nem lesz jó íze annak amit sütök. Már vagy kétszer jártam így, azóta egy sütés egy olaj. Ez viszont drága így.
Meg macerás a sok zsíros szir-szart elmosni is.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Élmény ezt olvasni, de ha én így kajálnék, akkor szerintem csak a kajára keresnék. Tavaly (előtt már) mikor az étteremebne dolgoztam, akkor hasonlóan jól ettem én is, de ettől eltekintve azért nekem az ár is fontos szempont. A három nagy kiadásomból (kaja, rezsi, buli) még mindig a kaja viszi a legtöbbet, bár mostanában úgy megugrottak az árak, hogy a buli kezdi beérni a kaját.
Naponta általában egyszer főzök vagy egyszer sem. Enniy főzés szerintem a rezsimet is megnyomná. Az Airfryer viszont remek ötlet, egy ideje fontolgatom én is. Mennyiért, milyet vettél, milyen? Mi mindent lehet benne ténylegesen sütni? -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Nekem 5 napnyi kenyér... azaz 2,5kg. (Természetesen frissen fagyasztom és csak anyni kerül elő amennyi kell) Az neked mennyi lenne?

Délben én is főtt kaját szoktam nyomni, de este simán hideget eszek. Meg nassolásokhoz vannak joghurtok meg renegeteg gyümölcs (simán van itthon vagy 5kg narancs, ebből 1kg vérnarancs, 1kg meg limeal keresztezetett zöld narancs; meg zöld alma). Meg persze a hideg kajákhoz a szokásos, szalámi (még német is van, meg osztrák is), sonka, húsos szalonna, sertés parizer (rúddal jó
), valami sajtos felvágott, májkrém. na meg persze húskonzerv, sütni való krumpli 2,5kg, több csomag rizs stb, ami pedig a meleg kajához jó. Meg lehet holnap csinálok gomba paprikást, spagetti tésztával, majd meglátom, hogy lesz hangulatom.Fura nekem, hogy ilyen kevés kenyeret eszel, de most így írod, hogy pástétomot is kekszel eszed ... (mondjuk van annyi sós kekszem nekem is, hogy ezt megetehtném, de nekem az is tipikusan olyan amit megkenek kockasajttal, összeragassztva kettő, és nasinak eszem).
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Elmennék a Tescoba, vennék anyni srt amennyit csak elbírok, majd a következő buszig meghúznám magamat a kisDben, persze szorgalmasan öntözve a májamat. Így ha mégse elég akkor otthon van mihez nyúlni.
Szívesen
-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
Ehhez képest az Einstein–Podolsky–Rosen-paradoxon egyszerű krumplinyomda.

Ha eléggé besörözöl, akkor otthon ki tudod nyitni a délben bezárt boltot, és tudsz még sört vételezni. A paradoxon többi része csak utána jön, arra nincs ötletem.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Az kellemetlen, de nem ismeretlen érzés számomra sem. Nálam meg az időjárásra való tekintettel tegnap le lett fújva a madár látogatás, erre ma még hidegebb lesz
Ha az én drágámat nem tudom rávenni, hogy mozduljunk ki, akkor ma estére is sandásan rostos baracklé + pizza + számítógépes játék lesz a program. (Ami amúgy néha meglepően jó tud lenni
) -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Az fasza

Nálam házi hot-dog van, horribilis mennyiségű csalamádéval és kukoricával, ketchup, mustár, majonézzel. (Tudom, tudom, egy Chicagoi most eretneknek kiálltana ki!)
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Jah, hát ezekben annyira nem vagyok benne. Régen (25-26 éve) a Szepességi elején a buszvégnél volt egy indiai, ott egyszer jártam az akkori barátnőmmel ... érdekes tapasztalat volt.
Wok to boxékat mint írtam nem próbáltam, de azt havertól tudtam, hogy a tulaj Karcsi nagyban reklámozza, hogy volt kint keleten egy ideig, így nagyban autentikusabbnak feltüntetve magát.
Ami pedig a fele méretet illeti, sajnos ez a trend mostanság állandó
minden megy összefelé, miközben a csomagolóanyag kb ugyanannyi.
Azt már nem is merem neked írni, hogy azt mondd meg inkább, hogy az árak hányszorosra nőttek
Még 2024-ben a kezembe került egy 2014 januári madaras árlista, amin a pizzák, sültkrumpli, hambik stb rajta voltak. Megállapítottam, hogy 10 év alatt mindennek 3,5-4× nőtt az ára (pedig Krisztián tényleg ritkán emel) de pl a sültkrumpli az konkrétan 6× annyiba került, miközben 250gr-ból 200gr lett még ígyis ... Mindeközben a netto minimálbér mindössze pont duplázódott. De jobban élünk mint 10 éve ... aha, persze!
Nos azóta is volt emelés
Azzal már nem is jövök, hogy anno mikor szokásba vettem 2009-ben, hogy hazafelé még kikérek egy hambit, akkor emelték 250ft volt egy hambi ... Ugyanaz a burger tavaly 3000ft volt ...
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
LOL, az egyik haverom ott dologozott egy pár évig. Tervezem jó ideje megkóstolni a kajájzukat de még nem jutottam oda.
Pénteken akartam kínaizni, mikor bent voltam a városban mert vettem egy laptopot (Ryzen CPU, 32GB RAM, dedikált VGA). A Tescoban lévőre akartam lecsapni, de amikor láttam, hogy vagy 25 perc múlva megy a buszom és elérem, vagy akkor 2 órám van, akkor inkább a sietést választottam, és elmaradt a kínai
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Na, végül mit rendeltél a sör mellé?
Én tegnap este madaraztam, ott leszaladt két gyros pitában, két csomag ropi, meg pár szamuráj darts közben. -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
LOL, azt olvastam, hogy "Ruszki maradék levét" ... BRRR...
Én meg Thai Chef Tomyum levest.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Tegnap csak egy péksütit és egy instant levest etrtem, meg egy marék chipset.
Inni is viszonylag későn és szerényen kezdtem, három fél jager, 3db 2/3-as szamuráj (fehér bor spriteal, 2dl bor, 3dl sprite) meg éjfélkor egy fél üveg édes fehér pezsgő, meg egy korty császárkörte.
Most chillis bab volt rizzsel, meg előtte Tomyum leves. Most meg paprikás bundás mogyit csipegetek#44339 oriic : Na, ezt nem gondoltam volna

-
koshmar
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
KUBÉ!
Új személyes rekord, 1 liter sör + 3cl tömény hányás nélkül!
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
A vénasszonyra nem emlékszem, de eleinte az üzletvezetőt sem tudtam (mellesleg ő a tulaj) hogy ő vagy ki a tulaj, kb 3-4 éve jártam oda mire megtudtam.
Láttam egyébként '99-es képeket a helyről még a 2000-es években, már akkor nagyot változott. De most a Covid utána pláne nagyon. -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Mondjuk már az sem most volt ... Ma már lehet, hogy rá se ismernéál, eléggé sokat változott, pláne mióta új üzletvezető van.
Tudod mi az érdekes? Ma filóztam, hogy le kéne ugrani, de a hideg és a lustaság győzött, így kihagytam.
Erre hívott 23:00-kor egy évek óta nem látott haver, hogy lent van, és csalódott, hogy nem vagyok lent, plusz vele van egy másik régi haver. És a videóhhívás hátterében láttam, hogy más olyan ismerős is van lent, aki miatt nem lett volna rossz lemenni.
Na ez már így alakult ... -
RandomName
senior tag
válasz
RandomName
üzenetére
Francot. Én érzem öregebbnek néha magam mint amilyen vagyok, nem volt annyi, véletlen összeadtam, de pár kép, és doksi alapján, kb covid előtt 2019 nyarán jártam a fáciban utoljára.... Én voltam f*sz. bocsi.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Igen, az úgy esetleg kínos lehet, de valljuk be, hacsak nem emljti, hogy mivel foglalkozik, és rászáll a delikvens, akkor erre mekkora esély van egy Debrecen méretű városban? kb semennyi. Ilyen alpon sehová se merne menni.
Kinpni? Mostanában kifejezetten sok öregebb arcot látok, akik állításuk szerint a '90-es években odajártak. Plusz van egy Lilla nevű csaj, őt 2006 óta ismerem, és Cumin kívül az egyetlen máig folyamatos arc ott.

Ami téged illet, meg úgy, hogy mostmár tudom, hogy hogy nézel ki, úgysem emlékszem rád, pedig 2011-ben összesen egyetlen péntek estét hagytam ki, elleben akkor még minden egyes szerdán, illetve ünnep miatt másnap nem munkanap előtt is ott voltam, az összes péntek-szombattal egyetemben. 2011-2012 a két legsűrűbb ottani évem volt, kb csak 2007 hasonlítható hozzá, de akkoriban meg kevesebbet hajnaloztam mint az említett két másik évben.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Én sem tudom, hogy mi lesz még Szilveszterkor...
Úgy volt, hogy Szerbiába megyünk. Az első koccanás ott kezdődött, hogy én ha már megyünk akkor Belgrád-NIS körutat képzeltem el délelőtti érkezéssel. Erre bedobta az egyik haver aki szervezte az egészet, hogy jajj az nagyon messze van, hát izé... csak Szabadkára gondoltak. Mondom ok, bár így már kevésbé.
Aztán aki vitt volna kocsival elkezdte húzni a száját, hogy hát ő nem is tudja ... Menjünk már inkább vonattal/busszal. (ez volt az egyik kikötésem az elején, hogy nem tömeg közlekedek, a másik, hogy rendes szállást akarok, öreg vagyok már ahhoz, hogy telefonfülkében / busz/vonat váróban / stadion tetején / elhagyott vasúti vagonban / sátorban stb. aludjak. Ezek mind megvoltak már).
Közben a másik haver aki szervezte volna a szállást szintén eltolta, nem annyiért, meg nem olyan, meg nem úgy meg stb. Erre barátnőm bedobta, hogy neki akkor elment a kedve az egésztől, és pillanatok alatt oda jutottunk, hogy ebből nem lesz semmi. (tegnap előtt este).Úgyhogy most jelenleg 29-én este ott tartunk, hogy nincs program. Illetve a jolly joker Fácán lehetne, de 2007-2007 Szilvesztere óta minden olyan évben mikor az országban voltam ott voltam (kivéve 2020). Nem túl sok kedvem van hozzá, több okból sem, ráadásul -8 fokot mondanak arra az estére, és semmi kedvem nincs olyan hidegben a városban jaszkarizni, megcsináltam már párszor, többször is megfogadtam, hogy többet nem. Ráadásul egy olyan este mikor kb lehetetlen taxit szerezni.
A legjobb a 2020-as forgatókönyv lenne, barátnőm kijött hozzám délután 4-kor, bezárkóztunk és másnap este 9-ig ki sem mozdultunk
A legjobb és legolcsóbb Szilveszterem volt az elmúlt 20 évben. Csakhát ... ő meg menni akar valahová, de konkrét terve nincs...A jó szakember kincs. Ismerős amit írsz, nekem ugyanez volt több mint egy évtizedig, csak gépszereléssel. Karácsonyra mindenki új gépet kapott, és vérmérséklettől függően 25, 26 de legkésőbb 27-én hívva voltam, és általában 31-edike délutánig be voltam táblázva, persze mindenkinek a legsürgősebb volt.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Nem kell feltétlenül lealjasodni egy ilyen helyen. Voltam már párszor úgy a fácánban, hogy nem ittam, na meg 1-1 feles még szvsz belefér. Volt egy rövid időszakunk, mikor asszony jobban tolta a piát mint én

Sőt, volt egy barátnőm aki végig többet ivott és többször mint én.Viszont sokadik elolvasásra se értem már : "nem akar a madárban a mindenféle munkákra kiszervezettekkel találkozni". Mármint akiket ő szervezett ki munkákra a fácánba? vagy mi?
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
"elkezdett amúgy felnőttként viselkedni" --

Pest... buliztam vele ott is, az egyik alkalommal laza 2+ órát késett, és nagyon nem volt szomjas. Végül szerencsére semmi gond nem volt.
Lehet, hogy most megleplek, de az első nagy Covid lezárás óta egyetlen egyszer maradtam a hajnali vonatig, és azt is megbántam. (előtte sokat hajnaloztam ott, még Dórival is)
"eljutottunk oda, hogy gyakran a régi rockerek/punkok is hamarabb hívnak übert, mint sétáljanak" --- mostanában már én is szoktam indokolt esetben taxit hívni, egy időben már nagyon divatba vettem, csak utána számolva jöttem, rá, hogy egész komoly havi extra költség.
De az előre nyomaszt, hogy Szilveszter este nehéz lesz taxit fogni. -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
+1
Amúgy aki ezen megsértődik az lehet kissé túl érzékeny. Ha napok és oldalak óta ezt nyomtuk volna, megérteném.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Annának jobbulást, bár amennyire ő két-három végén égeti, szerintem sem fogja megérni a 45-öt. Egyébként jó régen találkoztam vele, utoljára Covid körül futottunk össze a hatvan utcán, akkor Gáborral volt.
De ha már régi összefutás : kedvenc unokatesód, az egykori raszta, ma már csak Dóri... vele mi van? Összefutottunk az utcán úgy 10 hónapja, akkor azt mondta, hogy hamarosan lenéz a madárba, aztán vagy elkerültük egymást, vagy neki még nem telt le a hamarosan, de a lényeg, hogy végül azóta sem láttam
épp tegnap jegyeztük meg asszonnyal, hogy ő is eltűnt mint az aranyóra
pedig bírjuk.Majdnemszomszédasszonynál szerintem hamarosan be kell tömni egy rést, csak az a kérdés, hogy hogyan és milyet.
" egy kb 2 órás powernap-ot" --- ez mit takar?
A kaják meg igen jól hangzanak.Szerintem ülj be ma a kisDbe akár Annával, én nem tudok menni, de lélekben veletek leszek, és be tudok tolni a gép mellett némi bort (van még 4Liter ... fúúúú még boroskólám is van, 16 doboz német söröm, egy bontatlan narancsos hubi, és a vodkát azóta se bontottam fel ... )
-
somogyib
őstag
válasz
RandomName
üzenetére
Te mit szívsz?
-
RandomName
senior tag
válasz
RandomName
üzenetére
Körbenéztem milyen dolgok vannak felbontva, szóval vagy tejszínes, vagy tejfölös cuccot kap a gomba, és akkor meg nekem valami tészta fog kelleni a sztorihoz.... Szerencsére abból is van itthon pár fajta.....
-
kenwood3
addikt
válasz
RandomName
üzenetére
Epítek
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Szépenkened ... Vigyázni kell, elkezd inni az ember, elkapja a gépszíj és annyi. Nekem a 4 liter boromból 23-24-25-26-án sikeresen elfogyott egyetlen pohárral, a sörből semmi, a vodkát ki sem bontottam. Bezzeg a rostos barackléből elment 6 liter ugyanezen idő alatt.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Hm, érdekes lehet.
Könnyen lehet, hogy a napokban kipróbálom, van hozzá itthon minden. -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Tejfül a rántottába?

Mondjuk tegnap előtt a túrós csuszát megszórtam egy picit paprikás chips darabokkal is, komolyan mondom tök jó volt bele

-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Na, ezt így megértem.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Az úgy komoly. Ha már nem él a férj, akkor némileg egyszerűbb a helyzet.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
"felakasztotta magát, kórház, elfekvő" --- ebben a sorrendben?

Ha jó csaj, akkor hagyd magad, ha meg felejtős, akkor felejtős.
Szerintem kezdetben mindegy, hogy házkörüli rnd vagy, vagy van szimpátia, ha párszor szétrakja a lábát megjön a szimpátia is, hidd el. -
somogyib
őstag
válasz
RandomName
üzenetére
Kegyetlen idők ezek...
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Nekem nincs karifám, akartam, de végül nem került rá sor, időhiány miatt. Meg elég lett volna egy nagyobbacska ág is. Ígyis egy nap alatt kellett mindent is csináljak.
Na, ezért szoktam én inkább este inni, mikor már úgyse hívnak sehová, meg elég eldőlni.
Nézd az előnyös oldalát : Este még be tudsz rúgni.
(BTW régen ilyenkor kapott mindenki számítógépet és laptopot, dec 25 és jan 5 között nem győztem járni Windowst telepíteni, meg hasonlók, és ma már tudom, hogy túl olcsón... Ma már sajnos(?) nincs ez.Holnap után délutánig nem tervezek kimozdulni itthonról, pláne, hogy errefelé rohadt egy idő van, pokolian fúj a szél, és 0 fok körül van, de érzetre inkább -5 ... Elég volt elszaladni az 5 percre lévő boltba, meg átmenni a szomszédhoz.
Szerencsére van itthon minden, ami csak kellhet (beleértve egy komolyabb pia tartalékot is, ha netán iszogatni támadna kedvem, bár nem hiszem, még a tavaly ilyenkor vett üveg vodka is bontatlanul megvan). -
somogyib
őstag
válasz
RandomName
üzenetére
Nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Parfüm topik
- Hálózati / IP kamera
- Honda topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gondolom lesz della belőle...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)