Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
-
Mobilarena
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
A mi bölcs vezérünk az oktatás jelenlegi szinten futtatásával bizonyára felelősségteljes termelékeny generációt hozott létre!
Infláció?
Milyen büsszelisoroscovidháborús infláció? Aztat már rég legyőztük
A 400ft-os euro visszatérése is, csupán nosztalgia a régi szép idők emlékére.
Koshmar meg DIY piacon nyit, tovább képezte magát szobafestőnek, és legyőzte a HELL függőségét is. Az ország jobban teljesít (már csak az kérdés, hogy melyik?)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Én is pont ezen bizonytalanodtam el... Tulajdonképpen lehet, hogy nem is lopták szét az országot, az infláció nem vitt el eddig még mindent a háztartások vagyonából, hanem csak simán spórolnak az emberek! Mint Koshmar, aki Hell helyett már 0,0 %-os citromos Drehert iszik!
-
koshmar
veterán
Erősitem a magyar sztereotípiát: alkoholista festő vagyok
-
EmberXY
veterán
Tudtátok, hogy bérdinamika van, meg a magyar háztartások megtakarítanak? [link]
-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
"de kb 1-3 napig fosni fognak, igyanak mellette üveges vizet"
Az az 1-3 nap is elég rizikósnak tűnik, én biztos nem kockáztatnék, nem szeretek fosni, főleg nem olyankor, amikor nem vagyok a WC 10 méteres körzetében. Nem is értem, hogy miért vállaltátok be a rizikót...
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Úgy látom nem egyedi eset, bár sejtettem

A jégkockát nem sikerült pár hét alatt sem megszokni, a csapvíznek meg érezted a szagán, hogy nem akarod te azt megkóstolni.
Ellenben az Agros isteni
-
EmberXY
veterán
válasz
koshmar
üzenetére
De honnan volt nála 2 Hell? Nem szokványos, hogy csak úgy legyen az embernél 2 Hell, kivéve, ha tudják, hogy tőled fognak valami szivességet kérni, és már be vagy erre árazva...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szinte olyan, mint az alkeszeknél az 1 üveg bor, az egy olyan valuta, ami mindennel kompatibilis.
-
RandomName
senior tag
válasz
KROK640
üzenetére
20 éve görögben azt mondta az idegenvezető, hogy iható a csapvíz. Ő is issza minden nap. DE! Mivel más a vízgyűjtő terület, más ásványi anyagok vannak benne.* Akik akarják kóstolják meg, de kb 1-3 napig fosni fognak, igyanak mellette üveges vizet, és amíg fosnak néha még igyanak csapvizet. El fog múlni, és utána annyit ihatnak belőle amennyit akarnak.

Én bepróbáltam, nekem 1 nap volt. Másik arcnak ráment az 1 hetes nyaralás, nem tudott kb kimenni az apartmanházból.
Szerk.: Következő évben ugyanezt elmondta, bekészültem, és semmi bajom nem volt, de persze az újak ugyanúgy fostak tőle....*Szerk2: Ha mondjuk elmégy mondjuk országon belül Szegedről Győrbe, ott is meglesz ez....
-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
"Sőt, vannak országok, ahol a csapvíz szó szerint egészségre ártalmas.. a hanyatló nyugat!!!" - Pl Ciprus. Nagyon sok helyen a csapból jövő vizet sem ihatod meg. A jégkocka meg szűrt tenger víz, amiből ha eleget fogyasztasz, folyamatosan f*sni fogsz. Eltelt egy kis időbe mire rájöttem, hogy mi a bajom XD
Viszont ásványvíznek ott van az Agros és a Kykos, ami a világ legmélyebb kútjaiból a Throdosból jön, és egy érv a vízivás mellett. Jobb mint bármilyen más ásványvíz amit valaha ittam.Na mondjuk Ciprus épp nem nyugatra van
, de legyen igazad, mert Marokkóban sem szabadott még a csapvizet sem meginni, pedig az azért nyugatabbra van ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EmberXY
veterán
válasz
koshmar
üzenetére
Nem kulákság kérdése ez, hanem a civilizáció + "ahol még nem lopták el a lóvét" kérdése.
Pl Kiskunfélegyháza egy 30 ezres város, de a külterületén még mindig nincs mindenhol vezetékes víz, mert eddig nem volt rá píz...
De ahol van, ott se mindig jó, mert a csőrendszer ha öregebb, akkor ugyanúgy rozsdát iszol, mintha közvetlenül a kútból szivattyúznád.
A kulákság nem itt kezdődik, az a Hell-nél kezdődik.
-
EmberXY
veterán
Ilyet is ritkán kapni a NAV-tól, általában a fordítottja szokott lenni...

Gyorsan be is adtam egy kiutalási kérelmet, míg meg nem gondolják magukat...
-
KROK640
nagyúr
Tudom, mikor arra jártam, akkor láttam, hogy az emberek napi 28 órát dolgoznak, egy falat kenyérért.
Régen is kemény világ volt arrafelé -
EmberXY
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
Magyar, de szerintem kezd "betagozódni" a helyére... Opten szerint 14 bankszámlája van, ebből 7 MBH, 4 Erste, 3 K&H...
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Nekem egyre megy, főleg ha a Hell-el hozzák összefüggésbe.

Az az új 100 Ft-os, én sem tudtam róla, ma kaptam egyet a boltban. 2 millió példányban készült ( [link] ), röppke 2 hónap alatt már Bp-ről 100 km-re eljutott, szóval van esély rá, hogy te is láthatsz ilyet valamikor 2030 körül egy múzeumban (majd az enyém lesz kiállítva).
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
RandomName
senior tag
válasz
koshmar
üzenetére
Így van. És mára talán a legnagyobb adózó idehaza, és valami majdnem 200 országba gyárt, bár nem mindenhová Hell néven. Talán valamelyik afrikai országba HELLO néven került be egyszerű vallási okokból, mert a pokol nem volt ott szimpatikus. De vannak még ilyen változtatások, és emellett bérgyárt (tutti juice, Nber, Nessaj limonadé), meg vannak almárkák (XIXO) is.
-
-
koshmar
veterán
Tegnapi sértődéem oka: rágugliztam, hogy Bruce Willis Hell, és jött egy cikk: Bruce Willis advertises Ukranian energy drink..
-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
Pont a box miatt... "Pontozással" kapott ki Luca, de esélye sem volt, az ellenfél nyilvánvalóan férfi fizikummal gyakorlatilag szétverte.
Más dologról nem tudok, mert kb az egész "olimpiáról" ennyit láttam, de egy képkockával se nézek meg többet belőle, az is biztos.
Biztos velem van a baj, de én nem egyenlő küzdelmet láttam. -
RandomName
senior tag
válasz
KROK640
üzenetére
Persze. Én is először story módban tolom le az összes játékot, mert sok játéknak igen jó története van. Pl a God of War 2018, vagy az előző pár Star Wars játék.
Majd utána emelek a nehézségen.
GoW-nál pl kifejezetten lassan, vagy nem hajtottam pl a csónakot, hogy minél többet megtudjak a fej történeteiből. TR-nél is igen jól kihasználtam a vezetett nyílt világot, és mielőtt az első komolyabb balhé volt, nekem már volt több fegyverem. Witcher3 tutorial griff madárhoz már túlszintezetten érkeztem.
Igen, vezettett játékok, de szerencsére nem egy The Plauge tale, as Dusk Falls, vagy egy Detroit human izé.... Azért látok benne különbséget....
-
EmberXY
veterán
Na, a magyar olimpiai csapat helyében most csomagolnék össze, aztán jönnék haza az "olimpiáról".
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Spórolós topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Asus P2b-s + P II 350mhz
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Milyen büsszelisoroscovidháborús infláció? Aztat már rég legyőztük
), a cipőt úgy vetted, hogy előtte fel sem próbálta a gyerkőc? Egyre több a rejtély, pedig már azt hittem, hogy a Hellnél megoldódott...