- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Whworker #4582 üzenetére
Ja, akkor csak átszállás... akkor azért nem volt
"Ennél a nagy ingadozásnál gondoltam váltogatom oda vissza hátha még marad is rajta valami"
Ezt tudtommal nem kedvelik, az árfolyam nyereségre játszást eur-forint, forint-eur gyakori váltásokat rövid időn belül. Inkább csak egy irányba, nem "üzlet szerűen":- legalábbis egyik fintechnél sem olvastam volna, hogy ezt bárki is javasolta volna.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Whworker #4578 üzenetére
Huh, ez nagyon nem szép történet, de annyit hozzátennék, hogy a Bank (illetve most a Wise, jelent esetben) annyi infot kapott tőled, hogy csalás áldozata lettél és kéred vissza pénzedet, stb. stb. Ők nem tudják, hogy Te tényleg csalás áldozata lettél-e, vagy csak így akarsz egy utalást visszakérni. (Szépen megrendezve, hogy még számot is meg nevet is változtattál). Ezmiatt, ahogy írták is, napokba telhet mire ezt kivizsgálják.
Én sima bankkártyával jártam így, az volt a szerencsém, hogy jött értesítés az app-ban, hogy vásárlás történt és rányomtam. (Bár trükkösek voltak, mert akkor csinálták, mikor éppen több tranzakciót is indítottam). De azonnal jeleztem a banknak, ahol mondták, hogy előző nap volt egy 0 Ft-os terhelés, amire mondtam, hogy nem én voltam és arról viszont már semmilyen értesítést nem kaptam. Ellenben 3-4 munkanap alatt kinyomozták. Szerintem nálad is simán lesznek napok. (Főleg, ha még felveszik a kapcsolatot egy másik féllel, ki tudja, hogy az hogyan, milyen gyorsan reagál)
-
törölt tag
válasz
Whworker #4578 üzenetére
Érdekes. A Vizsgálat egyébként simán napokba, vagy többe telhet. Gondolom visszanézik a folyamatokat, esetleg társszervektől kérnek visszaigazolást.
Majd írd meg mi lett a történet véve. Másik topicba írt vki, ha jól rémlik ő repjegyet vett, és nem találták, hogy meg vette, hónapokba telt, mire vissza kapta a pénzét. Ment a ping-pont a bank és a légi társaság között...
A 100 Dirhamos kávéra nem futotta?
Vagy mennyi... (7 csillagos szállodában)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest