- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Van itthon Én a Gránitnál lévő lekötést nézegettem, de ugy számoltam, hogy nem éri meg foglalkozni vele, vagyis nem hozna többet az állampapírnál (eurós). Persze egyik éves fix másik meg 3-4 havonta változó, így teljesen nem összehasonlítható. De egyiknél van adó, másiknál nincs. Ez is inkább az állampapírt segíti elméleti síkon számolva.
Nem tudom más alternatíva mennyire lehet jó. + még számolgathatod az adókat is, magad. Egyelőre hagytam az egészet... (jah + utalási díj + havidíj).
-
sifarr
senior tag
Itt lenne az első kérdés, hogy ez látra szóló kamat létezik-e még, itt Magyarországon is?
Mostanában vezették be, hogy vehetsz államkötvényalapot. Jelenleg a hozama 3,19 % (évi állománydíj 0,47 %). Az észt befektetési védelem is megvan 20e Euróig. Dollárban és Fontban is lehet lekötni. Persze ebből lejön az itthoni adózás, amit neked kell intézni.
Hogy a lekötetlen Euróra meg a többire megmaradt-e a pénzvisszatérítés, azt nem tudom. Valószínű igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch V1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontorller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest