- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tobias88888 #1529 üzenetére
Van a bejelentkezési oldalon alul egy pipa, az eszköz megjegyzése, vedd ki a jelet.
Az app nálam PIN kóddal indul, a telefont hozzáadhatod az app-alapú 2FA-hoz is.
Az értesítéseknél mit engedélyeztél?
Lehet külön Az utalásokra és az egyenlegekre, A kártyára, Pénznemekre és egyéb funkciókra -
tobias88888
őstag
válasz
tobias88888 #1500 üzenetére
Nah, összefoglalva. Hétfő este regisztráltam transferwisera, még aznap este inditottam egy utalást hogy az adat regisztrálást elkezdhessem, az aznap este meg is volt. Tegnap este utaltam rá 1-10 millió forint közötti értékben ami ma reggel már megérkezett. Most átváltottam huf-ról gbp-re és utaltam, ami 1 percen belül meg is érkezett az angol számlára. Igazoló dokumentumot a pénzről nem kértem.
Összességében nagyon pozitiv véleményem van róla, de ami nagyon nem tetszett hogy a mai tevékenységeknél semmilyen igazolást nem kért a jelszón kivül. Kétlépcsős azonositás a telefonnal be volt kapcsolva, de se a bejelentkezéshez, se az átváltáshoz, se az utaláshoz nem kért telefonos megerősitést. -
válasz
tobias88888 #1499 üzenetére
A banki utalással van ingyen, kártya esetén van díja. 1 800 000 Ft esetén ha kártyáról megy akkor 9000 Ft, ami 0,5%. A max összeg kártya esetén 1840750 Ft, a jutalék beletartozik abba amit írtál.
10 milla az csak utalással és nincs díja náluk.
Saját bankból mehet a feltöltés forinttal.
Devizát a bankszámlaszámos egyenlegekre bárki utalhat. -
tomp
félisten
válasz
tobias88888 #1500 üzenetére
Ekkora összegnél ilyen friss regisztrációval először írj nekik! Kérdezd meg őket! Nagyon gyors a magyar support!
-
tobias88888
őstag
válasz
tobias88888 #1499 üzenetére
Elvileg sikeresen megerősitették a dokumentumokat. Tegyük fel szeretnék 10 milliót utalni akkor csak banki átutalás elérhető, ami meg is felelne. Ezt igy 1 nappal regisztráció után gond nélkül meg is tudom tenni? Kb az lenne a menet, hogy utalok rá HUF-ot, átváltom Transferwise-on GBP-re és továbbküldöm egy angol számlára. Van bármi buktató ekkora összegnél (mint revolutnál) vagy gond nélkül mennie kell?
Becsült érkezési időnek holnapot ir. A fent leirt 3as kombó az akkor ezek szerint akár 2 nap alatt is letudható vagy a becsült idő szokott csúszni? -
válasz
tobias88888 #1483 üzenetére
Azért az egyből 1 milla az úgy működik, itt egyszer le kell igazolnod magad. Bár ez megtörténhet a regisztrációkor. Itt nem halottunk olyan letiltásról mint amit említesz a Revolutnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest