Hirdetés
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple Watch
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias88888
őstag
Sziasztok! Utalni szeretnék HUF -> GBP irányba magyar számláról angolra. Revolut 404 Ft-ot kérne el egy fontért, a transferwise csak 399-et. Revolutos számlám úgy ahogy be van járatva de a nagy összeg miatt lehet letiltana. Van ilyesmi probléma transferwise esetében is vagy itt egy friss regisztrációs is tud egyből milliót utalni probléma nélkül?
-
tobias88888
őstag
Köszi! Ez megtörtént, sikeresen tettem rá bankkártyáról 1000 forintot és vissza is utaltam ami gondolom holnap megérkezik. A teljes összeg 1005 Ft-ba került, miközben a pricing oldalon 0 Ft szerepel, ez mitől van? [link] Tegyül fel 10 milliónál ez ugyan úgy 0.5% lesz vagy van valami limit?
Betéti kártyás feltöltés volt. Ahogy nézem 1 millió 850 ezer a limit ennél ahogy olvasom, átutalásnál nem látok. Ennél nagyobb összeget utalni érdemes vagy a betéti kártyás feltöltés is ugyan annyiba kerül?
Random bankszámláról lehet transferwisera utalni vagy csak olyanról aminél megegyezik a bankszámla tulajdonos neve? Tehát én csak a saját transferwiseomat tudom feltölteni vagy akár bárkiét?[ Szerkesztve ]
-
tobias88888
őstag
válasz tobias88888 #1499 üzenetére
Elvileg sikeresen megerősitették a dokumentumokat. Tegyük fel szeretnék 10 milliót utalni akkor csak banki átutalás elérhető, ami meg is felelne. Ezt igy 1 nappal regisztráció után gond nélkül meg is tudom tenni? Kb az lenne a menet, hogy utalok rá HUF-ot, átváltom Transferwise-on GBP-re és továbbküldöm egy angol számlára. Van bármi buktató ekkora összegnél (mint revolutnál) vagy gond nélkül mennie kell?
Becsült érkezési időnek holnapot ir. A fent leirt 3as kombó az akkor ezek szerint akár 2 nap alatt is letudható vagy a becsült idő szokott csúszni?[ Szerkesztve ]
-
tobias88888
őstag
válasz tobias88888 #1500 üzenetére
Nah, összefoglalva. Hétfő este regisztráltam transferwisera, még aznap este inditottam egy utalást hogy az adat regisztrálást elkezdhessem, az aznap este meg is volt. Tegnap este utaltam rá 1-10 millió forint közötti értékben ami ma reggel már megérkezett. Most átváltottam huf-ról gbp-re és utaltam, ami 1 percen belül meg is érkezett az angol számlára. Igazoló dokumentumot a pénzről nem kértem.
Összességében nagyon pozitiv véleményem van róla, de ami nagyon nem tetszett hogy a mai tevékenységeknél semmilyen igazolást nem kért a jelszón kivül. Kétlépcsős azonositás a telefonnal be volt kapcsolva, de se a bejelentkezéshez, se az átváltáshoz, se az utaláshoz nem kért telefonos megerősitést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Napelem
- Google Pixel topik
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Linux kezdőknek
- Red Dead Redemption PC teszt
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest