- Macrodroid
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTDoG
tag
Aha értem, szóval teljesen hülye vagyok és nem értem mit akar Tőlem a Wise Support. Te már ezt is tudod, hogy én mit hogy nem értettem. Mint ahogy már azt is leírtad, hogy nem tudsz mást elképzelni, csak hogy az lehet a gond, ki hova utalgatott és miféle bizonylat alapján. Pedig leírtam az elején, hogy mit kértek be másfél hónapja és hogy mit nem kértek be most 3-4 napon keresztül.
De igen, biztos én vagyok értetlen banki háttérrel, mindenféle fintech számlával sok éve.
Inkább csak az derült ki, hogy a Wise nagyon gyengén, hibásan és elkésve kommunikált, miközben már komoly következményeket helyezett kilátásba.
Ne haragudj, de nekem inkább úgy tűnik, hogy elég hibásan vontad le a következtetéseket. De a vita valóban parttalan és felesleges a semmiről.
Azért remélem másnak esetleg tanúlságos lehet és átgondolja, hogy mennyit tart egy ilyen számlán, ahogy ezt valaki helyesen le is írta közben.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S26 Ultra Spigen tok, üvegfólia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest