Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iOS alkalmazások
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A Revonál, rendes 100.000 € bankszámla biztosítás van ami ugyan olyan, mint az itthoni bankoknál, csak nem az OBA, hanem a Litván megfelelője garantálja. Gyakorlatilag ugyan az a rendszer, technikailag mint pl ha Ausztriában nyitnál számlát.
Míg a wise-nál ilyen nincs. Ott max letétbe helyezik a pénzed, de nincs rá konkrét államilag garantált garancia, tudtommal. Ebből a szempontból én szerintem kockázatosabb a wise. Előnye a magyar számlaszám - meg részbeni hátránya is, mivel emiatt is emeltek árat, ami a gazdasági helyzet romlásával vélhetőleg tovább is nőhet, ahogy ezt már látni más fintech cégeknél... (curve, zen stb).
Kombinálva célszerű használni őket szerintem. Nekem pl tökéletesen megfelel a revo, önmagában is. Igaz magyar számlára nem szoktam utalgatni... De elvileg az is müködik vmilyen szinten, sőt már ugye egyes bankkártyákra is lehet, azonnali-t akár ingyenesen is utalni.
A Wise pénzforgalmi szolgáltató (kb mint egy váltó), kevesebb vizet zavar a piacon...
Revo ezzel szemben bank, és egyre jobban terjeszkedik, legutóbb már azt olvastam a paypal helyét is átvenné - weboldalak fizetési lehetőségénél feltüntetve, de vannak már termináljaik is... Sokkal inkább jelent konkurenciát...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest