- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
agent_k
őstag
válasz
ambrusmail #50889 üzenetére
Ugyanez volt a kálváriám nekem is... openwrt-n keress rá a megfelelő visszaállító firmware-re.
A többi ott van a hozzászólásaim között. -
agent_k
őstag
válasz
Intruder2k5 #50382 üzenetére
IT-s vagyok megoldom
-
agent_k
őstag
válasz
Intruder2k5 #50378 üzenetére
Ez az eredmény:
root@DD-WRT:/tmp# mtd write -r TL-WR1043ND-V2-FW3.15.31-stripped.bin linux
Unlocking linux ...
Writing from TL-WR1043ND-V2-FW3.15.31-stripped.bin to linux ... [[[[[[[[[[[[[[[[[[[e]Erasing mtd failed: linux
root@DD-WRT:/tmp# mtd write -r TL-WR1043ND-V2-FW3.15.31-stripped.bin linux
Unlocking linux ...
Writing from TL-WR1043ND-V2-FW3.15.31-stripped.bin to linux ... [e]Erasing mtd failed: linuxmindenképpen SSH-kell hozzá? Mert én nem azzal csináltam...
-
agent_k
őstag
Sziasztok!
Had bénáskodjak még egy kicsit. Updateltem a legújabb dd-wrt-t az V2-es routeremre. Random megakadások, homokórázások tapasztalhatóak az egyes beállítási képernyőkön. Mondjuk úgy nem igazán stabil a dolog.
Szeretném visszatennie a gyári firmware-t.
Ezt megpróbáltam a dd-wrt saját módszerével, az openwrt boot csonkolt firmware-rel illetve megpróbáltam rátölteni a rendes gyári legújabb firmware-t. Egyik sem vezetett eredményre, minden esetben a dd-wrt képernyő fogadott az újraindítás után.
Segítsetek nekem legyetek szivesek. -
agent_k
őstag
válasz
Intruder2k5 #50356 üzenetére
Nagyon köszönöm ez így korrekt magyarázat volt.
Akkor már csak a második kérdésem maradt.
-
agent_k
őstag
Sziasztok!
Lehet nem ide kéne a kérdésemet, de ilyen routerem van(V2), megpróbálom:
Az miért van, hogy 150MB-tel csatlakozok a routerra (ennyit tud az egyik adapter) és kb 50MB-tel tudok csak másolni két gép között. (A 150MB ketté oszlik vagy hogy?)
másik:
mennyire stabil a dd-wrt V2-es routeren?
Ilyesmire gondolok: ftp://ftp.dd-wrt.com/betas/2014/06-23-2014-r24461/tplink_tl-wr1043nd-v2/
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest