- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomchy
tag
Nálam továbbra is fennáll az alábbi probléma:
Memory Usage:23.3MB / 28.5MB (81.8%)
Connections:9933/10000
(Gargoyle 1.5.10)Tehát egy rakás kapcsolat van amikor a NAS-on fut a transmission. Ha leállítom a torrenteket, akkor is ugyanígy marad. Ha a szolgáltatást leállítom, akkor egy kis idő elteltével (3-5 perc) kezdi el megszakítani a kapcsolatokat és pár perc alatt lecsökken úgy, hogy használható lesz a net.
És nem értem, hogy miért. Transmission GUI-ban egyedüli beállítás a globális partner korlát, ami 50.
A routeren TCP timeout 600, UDP 300. -
tomchy
tag
válasz
Intruder2k5 #42857 üzenetére
bocsi, kapcsolatok...
manuálisan nyitottam portot, upnp nincs bekapcsolva -
tomchy
tag
válasz
Intruder2k5 #42821 üzenetére
Sajnos a probléma továbbra is fennáll: beállítottam 50-re a globális partner korlátot a Transmission guiban, de egy kis idő után lesz 10000 nyitott port, így minden meghal. A nas4free-ben lekapcsolom a szolgáltatást, akkor kezd el csökkenni a nyitott portok száma.
Gondolom, hogy ez inkább Nas4Free/transmission probléma, de nem igazán értem, hogy hol és mit kellene állítanom, hiszen nincs lehetőség több...
-
tomchy
tag
válasz
Intruder2k5 #42821 üzenetére
Köszi a válaszokat mindenkinek. Igazából nem nyúltam a beállításokhoz, így indult el a NAS telepítés után és nem is látom, hogy hol lehetne módosítani. De akkor utánanézek...
-
tomchy
tag
válasz
vargalex #42812 üzenetére
DD-wrt-n volt, hogy 20-30000 nyitott kapcsolat lett, ettől is lassult be, erre rájöttem. De azt gondoltam, hogy firmware-rel nem stimm valami.
Visszatettem a gyári legfrissebbet, ez még rosszabb volt (ahogy írod), aztán most Gargoyle van, de ez nem ír darabszámot, de jó sok -
tomchy
tag
Sziasztok!
Adott egy 1043ND router és egy Atomos NAS (D510MO, nas4free 9.1.0.1.573).
Nem tudom, hogy melyik a ludas abban, hogy ha fut a transmission, akkor egy bizonyos idő után (van, hogy percek, de van, hogy órák) használhatatlan lesz a net.
Rengeteg port van nyitva. Hiába nem futnak a torrentek, csak a transmission, akkor is használhatatlan lesz a net. Leállítom a szolgáltatást, egyből megjavul.A routeren próbáltam többféle firmware-t: gyári, DD-WRT, openWRT, de a gond mindegyikkel megvan.
Lehet ezzel valamit kezdeni? Vagy ez inkább nas4free probléma?
Köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest