- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuree91
tag
Sziasztok!
Adott egy 1043ND v1-es router gyári 3.13.12 Build 120405 Rel.33996n FW-vel. 90%-ban wifin használom 100/50mbit-es DIGI-vel.
Viszont 65megabit-nél a letöltés nem akar feljebb menni.. (Feltöltés megvan mindig kopp-kopp.)
Kérdésem, hogy mit kellene tennem, hogy meglegyen a sebességem? (Garit nem szeretném elveszíteni..) Ahogy visszaolvastam ez a router 120megabitet bírnia kellene stabilan...
Előre is köszi!
-
Gyuree91
tag
1043ND v1 routerem egyszerűen WIFIN nem képes feljebb menni 80 megabit-nél... Nem lehetne valami megoldást találni rá? (100/50-es netem van, feltöltés megvan természetes, és gyári fw-vel üzemel.)
Szóval vmi megoldás, esetleg h@ck?
-
Gyuree91
tag
válasz
Intruder2k5 #50632 üzenetére
Szia,
megnézted a progival alig van wifi a közelben, szóval sztem az nem zavar. egyszerűen mit kellene csinálni, hogy wifin meglegyen a 100mbit 1043ND v1-en?
-
Gyuree91
tag
Sziasztok!
Olvasok mindenféle topicot, és azokban mindenféle dolgot. Egy dolog érdekelne végre! WR1043ND v1-ből kilehet csikarni wifin a 100megabitet, ha igen hogy? Sajnos nálam se megy feljebb 65-75mbit-nél a letöltés a speedtest szerint. (Gyári FW, volt jó pár áramtalanítás, admin reboot stb.)Szóval?
-
Gyuree91
tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy nekem ilyen típusú wifi routerem van, DIGILAN internettel használom, de nem tudom kipasszírozni a feltöltési sebesség maximumát torrentnél. uTorrent legújabb kliensét használom, gyári router felület, windows7 gyári tűzfal.
Gondolom admin felületben kell vmit szöszölni, de én nem értek hozzá!
(Letöltés az megy maxon torrentnél)
-
Gyuree91
tag
Hello! 2 kerdesem lenne a routerrel kapcsolatban:
1. Gyari minden, de nem akarja a net maximumat hozni, vhol vmi beallitas...?2. Mindig villog, mintha rendesen neteznenek rajta, de pedig jelszoval van vedve, es nincs olyan szomszed.. Miert villog mindig ennyire a LEDek egy resze?
-
Gyuree91
tag
Sziasztok! Ma beszereztem egy ilyen routert, de a sebességteszteken nem megy fel maxra a sebesség wifin keresztül... (40/20mbit-es net profilja)
Firmware vagy mit talán legújabbat tettem fel meg beállítottam jelszót...
Mit kell még beállítani, hogy mindent maxon kihasználjak rajta, max sebesség stb..?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest