- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Treck
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #50871 üzenetére
Igen, ezeket mar probaltam. Mindegyiken openwrt volt.
Ha nem talalok emberket, akkor majd az lesz
Vmikor szanok ra idot
-
Treck
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #50869 üzenetére
Intruder2k5: ugy tunik az
Bar nem ertem, mert nem most csinaltam eloszor ilyet, vmit benezhettem nagyon, vagy nemt'om... Bar 2x is? Dehat ez van
Probaltam mindegyiken visszaallni gyari fw-re, mindegyiken a ra szant recovery fw-vel. Minden rendben lefutott, ki is irta szepen, hogy akkor o most ujraindul... Latszolag el kis kezdenek bootolni, ahogy kell, - felvillannak a ledek, etc... - majd kialszik minden, es csak a power led vilagit... Es most allok itt ertetlenul, hogy ez mi volt, 2x is... Serial cuccom nincs, csinalhatnek, de sajnos mostansag nem igazan van ra idom... Amiket itt olvastam, illetve mashol, azokat a megoldasokat vegigprobaltam mar, de addig sem jutok el, hogy elerjem barmilyen modon a routereket... Nem tudom, h esetleg vkinek van-e meg vmi otlet a tarsolyaban
-
Treck
aktív tag
Van vki Szombathelyen, vagy kornyeken, aki kepes helyrebillenteni wr1043nd-s routert? Lenne egy v1-es es egy v2-es is
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest