- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos nincs! Ha az OpenWrt failsafe módot (már amennyiben az volt rajta utoljára) sem éred el, akkor a dolog nagyjából menthetetlen soros kábel nélkül! Gondolom az áram alatti 10mp-es reset-et már 1000x megpróbáltad, ha valamennyire életképes gyári fw lenne rajta, akkor azon ez segítene! Ha ez a két dolog eredménytelen, akkor sem a gyári, sem pedig az OpenWrt fw nem működőképes rajta!
Én nem nagyon szoktam ilyeneket vállalni, csak néhány ismerősnek oldottam meg az élesztést, de egyébként is messze vagyok Savaria-tól! Ha végképp nem találsz senkit a feladatra, és persze ha jól tudom, akkor Alex szokott vállalni ilyet postai úton is, de hát tekintve ennek költségét, akkor már meggondolandó az a soros kábel, és az idő rászánása!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest