- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
MoRT2195
tag
Na megoldottam. Megnyitottam egy könyvtárat a gépen, beírtam, hogy //192.168.0.1 és tádá, ott is volt a routerra dugott HDD tartalma... micsoda bonyolult művelet.
-
MoRT2195
tag
Ja és amúgy azt se tudom miért töltögetek le most ilyen bin, meg md5, meg tököm tudja milyen fájlokat? Feltettem pár kérdést, aztán most ott járok, hogy tallózgatnom kell... A menet végén majd kapok egy txt fájlt, amiben benne van a válasz, vagy micsoda?
-
MoRT2195
tag
Letudom olvasni a routerem típusát, és ismerem az install szót, viszont az oldaladon annyi dolog van, hogy egyszerűen nem tudom mi merre van. Neked nyilván alap dolog, hogy mit, hogyan, de azért egy kezdő hirtelen meglát ennyi dolgot, azt se tudja mit csináljon. A leírásod 75%-ából semmit nem értek, mert még sose hallottam ilyen dolgokról...
Olvasom az első leírást, az installt, de szerinted ebből én tudom mit kell csinálni? Mást témákkal kapcsolatban olyan fajin részletes leírást csinálnak kezdőknek is, hogy gond nélkül megcsinálok mindent, de ebből a leírásból nem tudok sok mindent kivenni, abszolút nem kezdőknek készült, hanem azoknak, akik már jártasak ebben a témában. Szépen lépésről lépésre le lenne írva minden, akkor jó lenne, pl.:
1. Menj a "xyz.com"-ra
2. Ott kattints az "asd" menüpontra
3. Tallózd meg a letöltött fájlt (itt megadhatnád mi a francot is kell betallózni konkrétan)
4. stb...Tudom én vagyok a hülye amiért nem értem, de higgyétek el, aki azért nem minden nap ezzel foglalkozik, annak ez nem olyan egyszerű, mint gondolnátok.
-
MoRT2195
tag
válasz
Intruder2k5 #60237 üzenetére
Köszi, de elhiszed, hogy nekem ami le van írva, az kínai?
Pontosan mit kell letöltenem? Mer azokon a tárhelyeken több száz cucc van. Mire én ezt kiböngészem tudatlanként, addigra fel kel a nap.
-
MoRT2195
tag
Hello!
Most vettem egy ilyen routert, elméletileg 2-es verziót, az aljára legalábbis v2.1 van írva. Elég új vagyok így a router dolgokban, nem is gondoltam, hogy ennyi dolgot lehet csinálni egy routerrel, én mindig csak összekötöttem, aztán neteztem. Tehát lenne pár kérdésem, hogy mit ajánlanátok egy kezdőnek, milyen dolgokat érdemes letölteni? Milyen firmware ajánlott? Külső HDD-t hogy tudok használni? Rádugtam a routerra, de hogyan tovább? Illetve lehetséges ezzel a routerral az, hogy kikapcsolt gépnél menjen a torrentes letöltés (természetesen kizárólag legális tartalom
)? Ha igen, hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest