- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
madle
őstag
válasz
szatocs1981 #63150 üzenetére
Én is ezzel küzdöttem, folyamatosan eldobálta a jelet, bár nálam ez akkor jelentkezett ha ráadtam valami letöltést, felszökött a maximumig utána random megszakadt a kapcsolat és teljesen újra kellett indítani a routert vagy várni 5-10 percet hogy magától észhez térjen. Nagyon idegesítő tudott lenni napi többször.
Nekem a megoldás a firmware frissítés volt, mellé teljesen újrakonfiguráltam a routert és azóta egyszer sem jött elő a probléma. -
madle
őstag
Sziasztok,
olyan jellegű problémám volt a Tp-Link WR1043ND V2 routeremmel, hogy a lakás legtávolabbi részén, ami a 2. szoba a nappaliban elhelyezett router után, hogy nagyobb fájl letöltésénél spontán megszakítgatta a kapcsolatot, ez mindent eszközön megtörtént. Tehát teljesen elszállt a wifi jel. Újra kellett indítani a routert. Semmi új jelenség nincs a környéken, sem új eszköz a szobákban stb... 5 napja ezt csinálgatta.
Ma csináltam rajta egy firmware frissítést, eddig a gyári volt rajta, most a Tp-Link honlapjáról leszedtem a legújabbat és sikeresen frissített. Nekiugrottam a letöltésnek és frankón megy. Nincs megszakadás a kapcsolatban.
Nem tudom mi okozhatta a problémát pontosan, de ez megoldotta. Persze a router a frissítés után kapott egy hosszú resetet is.
Azért írom le, hátha valaki ebben a cipőben jár.Olyan kérdésem lenne, hogy a gyári Tp-Link firmwareknél vannak jobbak is, melyek stabilabbak, vagy azokat a moddingokat már egy mezei felhasználónak felesleges bántani?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest