- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
T@pi
csendes tag
Hát őszintén megmondva 2 napja szórakoztam vele és kipróbáltam a tftp-t is de nem akart működni sehogy se...
Most újra megpróbáltam és a log-ban láttam hogy hajlandó beszélgetni a router a géppel de mindig azt írta ki hogy nem találja a fájlt...
Aztán rájöttem hogy a fájl amit fel akarok rakni más néven volt a gépen.Amint megváltoztattam arra amit a router keres abban a pillanatban minden ment mint a karikacsapás
Nagyon köszönöm a segítséget és minden elismerésem ennek a fórumnak mert nagyon sok dolgot meg lehet tudni és akár nekem mint mezei júzernek is sikerülhet visszahozni az élők sorába az eszközt!Kellemes ünnepeket és boldog Újévet mindenkinek.
-
T@pi
csendes tag
Sziasztok.
Szeretnék kérni egy kis segítséget.Van egy wr1043nd v3-as routerem amit sikerült annyira leamortizálnom hogy semmi másra nem hajlandó ha bekapcsolom csak arra hogy kigyulladnak a ledek pár másodpercre majd égve marad 3 led egy kis ideig és utána kezdi előröl az egészet.
Ip címet nem hajlandó adni sehogy se..Ha menthető akkor valaki kezelésbe tudja venni?Vagy inkább vissza bolt és próbáljam meg cseréltetni?
Ezek után soha többet nem piszkálom az tuti
Nagyon köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest