- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
TP-Link routert lehet bridgelni más márkájú (pl. ASUS) routerrel?
Most a kettő TP szépen kommunikál, de mielőtt egyiket lecserélem ASUS-ra, gondoltam megkérdezem, mert fontos!Köszi!
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
A szobámba, a modemmel együtt van egy WDR4300, ami Wi-Fi-n össze van kötve, bridge-elve egy 1043ND v2-vel, ami folyton elveszti a jelet. Ugyanez volt a v1-gyel, és azért lett cserélve, mert 4-5 naponta újra kellett indítgatni, hogy az is tudja szórni a netet. UGYAN MIÉRT CSINÁLJA? Marha uncsi ez a nyamvadt hálózatosdi, soha nem volt tökéletes. Kábellel nem tudom összekötni, és 2 db 40 ezres routert sem tudok venni, amivel várhatóan jobb lenne.
Mit kellene mókoljak, hogy a buta 1043 ne veszítse el a jelet, vagy ha igen, csatlakozzon újra, vagy próbáljon meg bármit, csak ne kelljen mindig hallgassam lentről fel kiabálni a családot, hogy NIIINCS NEEEEEEET.Köszönöm!
-
Darko_addict
őstag
http://tp-link.hu hivatalos oldal?
-
Darko_addict
őstag
válasz
Darko_addict #54791 üzenetére
*WDR4300!
-
Darko_addict
őstag
Hellóóó!
Mostanában rakoncátlankodik a WR1043 v1-ünk, sokszor kihagy, lefagy, nem ad jelet, ezért cserélném újabb modellre. Bride-elve van, a főrouter egy WDR4600, az szórja a jelet mindenhová 2,4 és 5GHz-en is, eddig hibátlanul. 1043 előnyére szól - a cserélt nagy antennái miatt -, hogy brutál mód szórja a jelet, a kertben és garázsban is van jelerőssége, és ez hiányozna, ha egy 4600-as kerülne a nappaliba is (emeletes házunk van). Egyébként sincs lent szükség 5GHz-re, elég lenne egy erős 2,4-es. 1043-ról mire érdemes váltani, ha ezeket figyelembe vesszük?
Köszönöm!
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni internet-korlátozás témakörben. Gyári firmware-em van, és egyszer már (egy éve) sikerült megoldanom, de totál elfelejtettem, hogy is csináltam. A lényeg, van ~14 eszköz a hálózaton, de én csak egyetlen egyen szeretném korlátozni a hozzáférést bizonyos időpontban. A lényeg, hogy azon az egy eszközön ne legyen semmi elérhető (múltkor beírtam, hogy csak a hasznaltauto.hu-t engedélyezze, semmi mást), de a többinek továbbra is szabad hozzáférése legyen. A Parental Control erre nem alkalmas, az Access Control-nál pedig nem sikerül úgy megcsinálni, hogy csak az cél PC-re legyen hatással. Követtem a saját emlékeimet, követtem az oldalt adott utasításokat, de nem lett jó. A régi router beállításokról is csináltam PrintScreen-t, de nem vezetett sehová. Tanácstalan vagyok.
Köszönöm!
-
Darko_addict
őstag
válasz
vargalex #49539 üzenetére
Kiváló! Így gondoltam én is, de ASUS topikban egy 28 ezres routerrel kapcsolatban meghökkenve szedték le valaki fejét, hogy ilyen (ár)kategóriában elvárja, hogy a router ki tudjon szolgálni egy 60-as hálózatot (az router egyébként 4MB/sec-nél akadt.) Erre fel, ajánlottak neki egy 60 ezreset, én meg csak forgattam a szemeimet.
Köszönöm!
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
A v2 hogy boldogul egy 60 mbps-es nettel? Nem találtam egyértelmű információt.
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Routeren keresztül(!) be lehet állítani olyan szűrőt, hogy adott MAC címmel rendelkező gépen bizonyos tartalmak ne legyenek elérhetőek? Nem oldal címeket akarok beütni, amiket blokkolnia kellene, hanem konkrétan tartalmakat. Ha például egy oldal közli megnyitáskor a címfeloldóval, hogy a tartalom felnőtteknek szól, az egyszerűen blokkolva legyen.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest