- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
macko003 #45796 üzenetére
Abban igazad van, hogy ismert hiba, de nem csak szept-okt modelleket ,hanem az elejétől kezdve az összes HW-t érinti -sajnos. Ráadásul nem csak a 1043-as routernél, hanem más Tp-Link modelleknél is jelentkezik ez a hiba.
Ha van kedved keress rá a "DMA"szóra itt a topicban, de készülj fel, hogy rengeteg hozzászólás van a témában... -
doberman
senior tag
-
vargalex
Topikgazda
válasz
macko003 #14928 üzenetére
Hi!
Nem veszem bántásnak, de az biztos, hogy nem az én build-emtől ment tönkre (többen is használják - csak áprilisban 873 letöltés volt - és hidd el, hogy én is többször flash-eltem az összes verziót a nálam lévő routerre).
A BackFire-ban az iNotify nincs engedélyezve, így nem fog menni a watch_dir a transmission-ban.
Ezek szerint a router és a modem között nem szakad meg a kapcsolat, valószínűleg ezért nem látsz semmit a logokban (mondjuk, ha a wan led elalszik, akkor ez nem biztos). Ezt ki is próbálhatod, ha működő netkapcsolat alatt kihúzod a WAN kábelt, majd visszadugod.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
macko003 #14922 üzenetére
Hi!
A watch_dir-el kapcsolatban pont tegnap írtam. Azt mondjuk nem írtad, hogy milyen firmware-t használsz.
A kliens oldali request nem a routeren múlik. Vagy ilyenkor a kliens oldallal is megszakad a kapcsolat? Egyébként a lease time felénél kell megújítást kérnie.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
macko003 #14529 üzenetére
Hi!
Először is jó lenne látni a script konkrét tartalmát. Az mondjuk lehet, hogy a transmission mellett nem végez 60 mp alatt és esetleg az ellenőrzés nem megfelelő.
Esetleg kerülő megoldás lehet, ha az indító script-ben ellenőrzöd, hogy az előzőleg indított script befejezte-e a futását. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Linux kezdőknek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- RAM topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest