- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tosee
őstag
A nyomtatót meg lehet osztani ma már a gyári szoftverrel is, bár én inkább vargalex által készítettet részesítem előnyben!
Az egyetlen hátránya mindkét firmware esetében, hogy utána már csak nyomtatni tudsz a hálózaton, a scannelés nem működik... Legalábbis nekem nem sikerült rávennem! -
-
-
Speeedfire
félisten
Okosított, ez egyértelmű.
Már kb 2 és fél éve openwrt szaladgál rajta.Rtorrenttel szemezgettem anno, de nem jött be. Főleg miután találtam egy scriptet a transmissionhöz, amivel lehetett szabályozni cronnal az aktív torrentek számát.
Ha ilyesmiket lehet csinálni az rTorrenttel akkor lehet megérne egy próbát. -
Speeedfire
félisten
-
Speeedfire
félisten
1 fájl, lehet én most ezt csak próbálgattam. Régebben azt hiszem 5-10 körül használtam.
Meg, nem is kicsit. Gondolj bele, pl ha le kell foglalni egyszerre 16GB-os a hdd-n. Dolgozik rajta vagy 1-2 órán keresztül. Arról nem is beszélve, hogy akkor addig nem tudsz se letölteni, se streamelni.
Ext2 már nagyon régen volt rajta a kezdetekkor. Gyors volt, de a journaling azért nem egy rossz dolog.
-
Speeedfire
félisten
Az open file limit, hogy egyszerre hány fájlt írhat a transmission.
A preallocation azt jelenti, hogy az adott fájlokat előre a merevlemezre írja. 0 ha nem, 1 ha "gyorsan" írja, 2 ha az összes fájlt előre oda írja.
ext3 van, csak nem töredezett, bár nem tudom, hogy linux fs-t lehet-e töredezettségmentesíteni vagy sem. Olykor használtam már win alatt is extFS-el.Külön mappában vannak a félkész torrentek.
mod: a 2-es megöli tejesen a routert nagyobb torrenteknél, ez nem jó megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Gamer Asztali Számítógép Eladó i5, GTX 1050, SSD + HDD!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest