- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
wszab
kezdő
Megoldva!
The 30-30-30 reset
When router is powered on, press the reset button and hold for 30 seconds. (Use a paper clip or something sharp)
While holding the reset button pressed, unplug the power of the router and hold the reset button for 30 seconds
While still holding the reset button down, turn on the power to the unit again and hold for another 30 seconds. -
vargalex
Topikgazda
A kolléga Fast Path patch-elt LEDE-t használ.
Szerk.: kicsit elkéstem...
-
wszab
kezdő
-
vargalex
Topikgazda
Az általam írt módon (azaz annak fordítottja szerint is) biztos, hogy működik. Szerintem a DNS forwardings kavarhat be. Nálam a felállás a következő:
A Network->WAN-nál adom meg a google DNS-t. Én a helyedben itt adnám megy az OpenDNS szerver IP-it.
Majd jöhet a tag-elés. A host-nál a dns 1 érték pontosan nem tudom, hogy mit csinál, nálam az nincs. -
vargalex
Topikgazda
így tudsz 1 db MAC-hez, vagy több host-hoz is egyedi DHCP opciókat (így többek között DNS szervert) rendelni.
Nálam úgy néz ki, hogy alapvetően a google, illetve a szolgáltatói DNS szervereket használom. Viszont a gyerekek tablet-jének az OpenDNS DNS szervereket adom. Ehhez a /etc/config/dhcp-be a következőket raktam:
config tag 'kids'
list dhcp_option '6,208.67.222.222,208.67.220.220'
config host
option name 'gyerek_tablet1'
option mac 'xx:xx:xx:xx:xx:xx'
option ip '192.168.x.x'
option tag 'kids'
config host
option name 'gyerek_tablet2'
option mac 'yy:yy:yy:yy:yy:yy'
option ip '192.168.x.y'
option tag 'kids'Ezzel az ő eszközeik statikus IP-t is kapnak és az OpenDNS DNS szervereket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- R7 9800X3D/XFX 7900GRE/2x16GB DDR5 6000Mhz/2TB NVMe SSD
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Update 08.12. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest