- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcmike
őstag
válasz
expendables #47782 üzenetére
Sikeresen felraktam a Vargalex verziót, semmi gond nem volt az upgrade-el.
Egyből belőttem a jelszót, WAN portot (PPPoE), DHCP Static lease-t, a Wi-Fi-t is sikerült egyből beállítanom az eredeti állapotokra (jelszó és titkosítás). Minden tökéletesen működik, és rengeteg lehetőségem van most már QoS-re is ahogy láttam... szóval még 1x nagyon szépen köszönöm az ajánlást, tényleg nagyon szupernek tűnik...
Egyedül a DHCP Dynamic Pool beállításának lehetőségét nem találom Luci-ban. Mettől meddig oszt default (150-200)? Vagy csak én vagyok vak?
-
siddis
őstag
válasz
expendables #47787 üzenetére
Köszi a megerősítést.. és ugye hogy ugye, hosszú az a név..
-
suste
veterán
válasz
expendables #47647 üzenetére
tök mindegy melyik verzióban kötöd, hiszen az érpárok ugyan azok
a lényeg, hogy a kábel mindkét vége egyformán legyen kötve
és ugye pont ezt nem tudod ellenőrizni a szolgáltatótó nélkül..... -
Kicsirics77
veterán
válasz
expendables #47647 üzenetére
Akkor croslink a kábel ha az egyik vége zöld-zöldfehér a másik vége narancs-narancsfehér kiosztással kezdődik egyébként ha a kwét vége egyforma színel kezdődik akkor sima egyenes link kábel.
-
válasz
expendables #47645 üzenetére
előfordulhat, több helyen is találkoztam már a hibával, és bár nem minden eszköz problémázik miatta, de ha a jobb tp-link és asus routerek sem tolerálták, akkor ott már nem a router a hibás...
elsőre a szerelő nem is akart segíteni, mert ugye router nélkül nem volt probléma, két noti - az egyik az enyém volt - alaplapi hálókártyája sem mutatott hibát, de aztán sikerült rávenni a "dobozuk" kinyitására, és javítva lett a hiba, utána meg már minden router hibátlanul működött.
más hibalehetőségek is vannak persze, de ez is egy a sok közül, amit nem nehéz orvosolni, pláne ha a lakásban lévő utp csatinál nincs minden rendben. -
Attesz
aktív tag
válasz
expendables #47642 üzenetére
Így van.
Vettem egy olcsó routert(szerencsém volt), ami bírja a 80-as netet, ezt csak a kapcsolatot biztosítja.
Ezután jön a TP-Link, ami meg minden mást.(torrent, NAS, WIFI,....stb)A fórumon is azért nem jártam már nagyon rég, mert azt sem tudom, hogy "van" routerem.
Soha nem kell hozzányúlni, nem kell újraindítani. Mint ha nem is lenne. Tök jó. -
válasz
expendables #47587 üzenetére
Valamelyik nap néztem, akkor még tök üres volt az r23320 mappa, ezért is írtam, hogy a karácsonyi az utolsó! Ez a DD-WRT non-stop tiszta bug, volt már olyan is, ami brickelte a 1043-mast, azt vissza is vonták!
-
válasz
expendables #47526 üzenetére
Hmmm... Hát ilyenről még nem hallottam! Olyan volt, azt tudom, hogy a WAN portot nem kezelte az újabb bootloader-el, de, hogy az egész router ne indulna el...
-
szabjan
tag
válasz
expendables #47526 üzenetére
Nekem a egy 11. hó 2 es 20675 ös verzió van fent és hibátlanul megy a router.
Ezt a karácsonyit én még észre sem vettem... -
válasz
expendables #47524 üzenetére
Hmm... Akkor próbálj meg régebbit! Nem ez lenne az első DD-WRT, ami brickeli a TP-LINK-et! Volt már egy idei build is ha jól látom, de ezt is visszavonták?
-
válasz
expendables #47522 üzenetére
Szia!
Amit linkeltél, az nem egy konkrét fw! A legfrissebb DD-WRT karácsonyi a 1043ND-hez!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest