- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha jól rémlik, akkor nem a settings.json-t kell szerkesztened, hanem az /etc/config/transmission-t, és a program indulásakor majd ennek tartalmából fog legenerálódni a settings.json file. Ezt tehát hiába is szerkeszted, mert az előbbi alapján mindig felül fogja írni. Ha jól tudom...
-
vargalex
Topikgazda
Hi!
Így már teljesen érthető: Supports up to 150 Mbps.
-
rionpulya
tag
Boldog voltam ennek a sebességnek is. Főleg hogy nagyon nem mindegy, a laptopot melyik wifi kártya driverrel használom (win7 saját, amivel felismerte, vagy a gyári dell, amivel úgy vettem észre, hogy lassabb). Szóval nagyon sok múlik a kliens oldalon is.
És ez a sebesség elég közel van már a maximumhoz, ennél "nagyságrendileg" nagyobb sebességet úgyis csak a gigabit hálón, kábellel fogok tudni csak elérni. Tehát ha sok adatot másolva szeretném hogy 2-3-4szer hamarabb végezzen, akkor kell a kábel.
-
-
-
vargalex
Topikgazda
Hi!
Nem a transmissionnal van baj, ugyanis mint látszik, a /dev/sda1 csak olvashatóként van mountolva. Használd az ntfs-3g-t a mountoláshoz, ahogy Speeedfire leírásában is láthatod (/etc/init.d/usbdrive script).
-
-
-
r3pl4y
aktív tag
Szia!
DDWRT -t ajánlanám elsősorban mivel neked az kell elsősorban ha jól értem, hogy el tudd érni putty nélkül ftp -n a router-t, és végülis oda is lehet transmissiont tenni... bár ahhoz is kell putty... így bátran maradhatsz az openWRT -nél is mivel a linuxot nem úszod meg úgysem. Amúgy meg LuCi alól lehet csomagokat telepíteni de a konfiguráláshoz akkor is kell majd a putty... olyan firmware még nem készült amiben ez mind benne van, bár valószínűleg készülni fog... mert elvállaltam, csak még várok egy kis segítséget Alex fórumtárstól aki remélhetően elárulja nekem, hogyan is kell majd csomagokat fordítani így külön az openWRT -hez úgy, hogy a legfrissebb csomagok legyenek de mégis jó legyen a stabil kernelre...Most jelenleg csak olyan firmware van amiben benne van a LuCi és minden alap rendszer cucc... de semmi más extra nincs benne... ftp telepítése nem nagy dolog amúgy... transmission se szerintem bár azt én nem használom így arról nem tudok nyilatkozni.
Ja és az említett firmware itt található: [link]
Neked az kell ami a LuCi -s verzió értelem szerűen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Konteó topic
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROG Ally Z1 Extreme
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged