- iPhone topik
- iGO Primo
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magyarított Android alkalmazások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
n_atsi
tag
válasz
SteveBeard #51206 üzenetére
Üdv.
Sajnos a 0.1-en és 1.1-en sem érem el a V2 routert telneten.
Nem tudom elhinni, hogy ennyire gallyra ment, ha egyszer a sys-led veszettül villog, a LAN portok is működnek.Ezt is olvastam:
"
1. Hitting the reset-button very fast while booting the box, results in a fast-blinking status-led. Nothing more. Telnet access is not granted. Maybe this is a problem with the hardware-revision. As already written its v2, which is not yet supported by the stable-versions of openWRT. Box runs on BARRIER BREAKER (Bleeding Edge, r39161).
2. Holding the reset-button for at least 8 seconds (as it's written in the manufacturers docs) resets the device.
"Azt írja, hogy a telnet nem támogatott, és van valami 8 másodperc a resettel, de nem tudom mikor kell alkalmazni.
....vagy a Poli27-ben, - ami most rajta van - nincs telnet?
Akkor most hogy lehet újra életet lehelni a V2-be?
Esetleg valami ötlet?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged