Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Üdv mindenkinek!
Egy hónapja vettem én is egy ilyen routert, meg voltam vele elégedve, viszont ismerősömnél láttam a DD-WRT-t (igaz WRT54Gx-en), úgy döntöttem, hogy felteszem, viszont előtte bújtam egy kicsit a külföldi fórumokat, és találtam egy kis érdekességet:
v1.8 és v1.9 feletti verziószámok esetén, ha a szériaszám 12xxxxxxxxx mintát követ, akkor egy bevezetett biztonsági intézkedés végett a router Firmware frissítéskor letiltja a WAN portot, és DD-re való frissítéskor nem aktiválódik vissza. Erre adok egy kis megoldást, hátha valakinek hasznos lesz:
Első körben fel kell telepíteni egy német gyári firmwaret, amit innen le tudsz tölteni: Gyári német firmware
Ha ezzel megvagyunk nem kell megijedni, német nyelvű lesz a kezelőfelület, de ugyanúgy működik. Én ezután a factory-to-ddwrt.bin fájl töltöttem fel rá, újraindulás után a DD-WRT fogadott, kérte a felhasználónevet, és a jelszót kétszer. Innen tudod letölteni: Factory-to-DDWRT Firmware
Azt nem tudom, hogy egyéb firmware-rel működik-e (OpenWRT, stb), én DD-WRT-vel próbáltam, és sikerült.
Ha már valaki egyszer közzétette eme hasznos infót, akkor maximum mirror-nak jók lesznek a linkek benne, és bocsi (én kerestem v1.9-re, és v1.8-ra, de nem dobott ki ijen jellegű infót, vagy én voltam túl bamba).
Üdv:
Bazsesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Óra topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vargalex