- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szita1
tag
válasz
Intruder2k5 #37197 üzenetére
Oksi
-
-
Szita1
tag
Sziasztok, van egy pár ilyen logom, valaki próbálkozott bejönni??
[20285.070000] BruteForce-SSH IN=pppoe-wan OUT= MAC= SRC=85.214.234.54 DST=62.165.195.207 LEN=60 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=55 ID=39808 DF PROTO=TCP SPT=33638 DPT=2222 WINDOW=5840 RES=0x00 SYN URGP=0Mit lehet ilyenkor tenni?
-
-
bpmcwap
senior tag
válasz
Kicsirics77 #37188 üzenetére
ez így nem megy:
ftp://felhasználóneved.myip:port
Így igen:
ftp://felhasználóneved@myip:port
de miután beírom a felhasználó nevet időtúllépés miatt behal...Ahogy én írtam ment, csak mikor írtam még helyi hálózaton próbáltam... NA úgy nem megy... sehogy sem...
ftp://user:password@myip:port
Ezzel viszont az a baj, hogy én tulajdonképpen egy oldalra szeretném kitenni linknek ahova természetesen nem szeretném kitenni a jelszót.... -
pityu8
tag
A QoS-al van problémám, ill. nem értem. Hogyan működik.
Szeretném a routeren lévő transmission-t korlátozni, ill. a routerre dugott PAP2T-nek max-ot.
Van 7 "rubrika", az első világos, itt adom meg milyen elsőbbsége van.
2-3, na ezt nem értem. Honnan kell nézi mi a cél-forrás. Pl. a fenti két beállításnál. Van két IP, a PC meg a PAP2. Van még egy IP., ez valószínú a bridge, amiről kapom a net-tet (Wifi "doboz" a kéményen).
4. Szolgáltatások. Pl. ha bittorentet állítok, akkor a tramsmission-nak jó? A PAP2"-nek mi dukál, összes?
5. Protokoll. Itt mi a jó választás?
6. Portok. A trams.-nál bittorent állítás után kell még a 21234?
7. Bájtok száma. Ezt meg végképpen nem értem, hogy mit állít, milyem mértékegységben (kb.,kB.....stb).
Megköszönném, ha valaki tisztába tenné a dolgokat. -
Begi
senior tag
Bár már régóta nem használom egyiket sem, igy csak emlékeim vannak róla, de uShare nálam tök jól működött, egészen addig amig nem akartam feliratot berakni az mkv-khez. Valamiért azokat nem igazán osztotta meg, mig a minidlna igen.
Le nem mértem, de talán a minidlna egy hangyányit több erőforrást eszik meg. -
n0rBee
csendes tag
Szia,
Ushare-ről olvastam ,hogy némelyik Samsung Tv-vel nem működik ,míg miniDLNA gond nélkül.
Nekem speciel a ushare nem igazán osztotta meg a beállított tartalmakat,igaz nem is nagyon szenvedtem vele mert a miniDLNA konfigolás után kapásból működött(így a ushare-t letiltottam).
Üdv. -
JKalo
tag
üdv
miniDLNA / uShare :
Mediaserver välasztäshoz szeretném kikérni az ezeket használók véleményét!
Alex, gyugyo79, chipi89, ...A fórumban rákeresve mindegyik mellett voltak érvek.
A TV csak mediaserverrel tud a HDD-hez kapcsolódni (Lan kábelen) , ahonna többnyire Mpeg-2 TS videofájlokat szeretnék elérni. Ha mindkettö alkalmas erre, akkor melyik veszi igenybe kevésbé a router proc. és kisebb tárhelyet foglal?
TV: LG LM620s TV
WD My Book Essential 2TB Ntfs - külsö HDD
wr1043Nd OpenWrt Backfire -
bpmcwap
senior tag
Sziasztok, eddig még nem sokat használtam, de jól tudom hogy elvileg kivülről bármilyen böngészőből igy tudom elérni a winyot:
ftp://user:password@myip:port
???
Nekem így nem müxik egyik böngészőből sem... ezzel kapcsolatban nem állítottam el semmit alex fwjében, de elolvastam és elvileg nyitva van alapból, most szándékosan nem írom le melyik port....
Köszönöm! -
vargalex
Topikgazda
válasz
Jamboo529 #37167 üzenetére
Szia!
Ez egyszerűen annyi, hogy egy LAN-on futó alkalmazás port forward-ot kért a miniupnpd-től, majd értesítés nélkül lezárta a kapcsolatot (azaz az alkalmazás és a miniupnpd között kiépített TCP csatorna megszűnt). Nem használok miniupnpd-t (nekem ne nyitogasson semmi magának portot a tűzfalon), de gyanítom egy bizonyos timeout után a miniupnpd is azt mondaná, hogy ez a kapcsolat valóban nem létezik és lezárja. Azaz ezzel meg kell, hogy szűnjön a hibaüzenet.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
pankotain #37177 üzenetére
Szia!
Sérült/hiányzó bootloader esetén valóban nem olyan egyszerű a dolog, de azért még menthető.
-
pankotain
tag
válasz
Intruder2k5 #37176 üzenetére
Köszönöm!
-
pankotain
tag
Én pont ma vagyok túl egy ilyen műveleten, nem nagy ördöngösség, persze így utólag.
Aki így jár, annak szívesen segítek.
Még ha nem is akar bíbelődni vele, állja a postát oda-vissza, ingyen megcsinálom.
Persze azt nem ígérem hogy jó lesz, mert sérülhetett a bootloader is és állítólag akkor annyi. -
-
Pedig sajnos azaz...
http://itcafe.hu/tema/tp-link_wr1043nd_router/hsz_5348-5348.html
Na látod, itt van fentebb a példa, nem lehetetlen ez!
-
pankotain
tag
Sziasztok!
Sikerült felélesztenem a routerem
Nokia DLR-3 kábellal, a régi Nokia 6210 telefonomé volt.
A leírtak alapján, de annyit hozzátennék, én aki elsőre csináltam, csak a tftpdvel volt problémám.
Nem értetem hogy fogja belemásolni, mert úgy próbáltam, ahogy régen a Linksys54gl el.
Közben meg csak hagyni kellet, persze nem árt bemásolni mellé a code.bin és el is indul magától -
sazo
tag
Szeretnék tanácsot kérni!
A fenti routerhez milyen USB adaptert ajánlotok? A távolság egy emelet, körülbelül 10 méter.
Köszönettel:
-
top3
tag
válasz
Intruder2k5 #37171 üzenetére
Ok , megoldásra tudsz valami egyszerűt (egy 2010-es hozzászólást lementettem, nem túl vidám megoldás) .
By , lépek , holnap visszanézek , amúgy köszönöm -
-
top3
tag
válasz
Intruder2k5 #37169 üzenetére
Igen , putty nem látja , ahogy olvastam a fórumban soros kábeles megoldás lehet.
Amúgy ha működik , nem próbálok visszaváltani . -
-
top3
tag
Sziasztok .
Ma frissítettem a gyári firm-et a legfrissebb (print szerveres verzióra-ez volt a fő cél) .
Mint kiderült nem támogatja az én Samu nyomtatómat .
Ezt követően feltettem (kis utánolvasás után) a következő firmwaret :openwrt-ar71xx-generic-tl-wr1043nd-v1-squashfs-factory_vargalex_v1.02.1_ReBuilded.bin
Ezt követően a netkapcsolat teljesen megszünt (kábelnet) .
Kapkodva (kb 1 órás tanácskérés után) , mint olvasom hibásan a LuCI alól próbáltam a gyári fw-t visszatenni , azóta PWR-4-3-2-1 villogó ledsorral lefagyott a router .
Kérnék egy aktuális- ha lehet egyszerű - lehetőséget az ujraélesztésre , HA VAN MEGOLDÁS .
Megj. : a hw 1 éves , bőven garis , de a flash gondolom ko-zott . Köszönöm .
-
Jamboo529
senior tag
Szia Alex!
Már megint ezzel szaladt tele a logom:
Jan 14 21:08:53 miniupnpd[1745]: send(res_buf): Broken pipe
Megmondaná valaki, mitől van ez, és hogy lehet kiküszöbölni?
a miniupnp restartolása megoldotta jelenleg a gondot, de nem jó, hogy mindig előjön, ugye?
(eddig ez a 2. eset.) -
zsül555
csendes tag
Hi!
BruteForce
Annyi a változás történt, hogy egy itteni forum hozzászólásban tanálcsoltak alapján, az elutasításokat - eldobásra cseréltem, és azóta semmi hasonló 'inzultus' nem ért!
remélem így is marad, köszönöm az infót!gondolom ez a ruter használatot nem érinti hátrányosan
-
sg22
senior tag
válasz
Intruder2k5 #37141 üzenetére
Szia!
Nekem DD WRT van most rajta, de vissza szeretnem tenni a gyarit. Hogy tudom megcsinalni?
Amit adtal linket onnan leszedem, es a webes feluletrol felrakom?Hogy tudom feltenni, usb-vel?
-
Gerasz
aktív tag
válasz
Figur10 #37148 üzenetére
Szia, nekem megy a dolog, bár csak egy hete vettem a routert.
Esemány interfész: wan
Szervíz: ipdns.huAz alábbbiaknál értelemszerűen a létrehozott host adatai (és nem az ipdns.hu fiók adatai) kellenek:
gépnév: akarmi.ipdns.hu
felhasználónév: barmi
jelszó: amitgondolszIP cím forrása: URL
URL: http://checkip.dyndns.com/Lehet, hogy nem frissített a router újraindulása után azonnal, csak a 10 perc letelte után, de nekem ez is elég.
Szerk: Látom, hogy az enyémnél szakszerűbb választ is kaptál.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
huliganboy #37159 üzenetére
Szia!
Persze, mehet LuCI-ból.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
huliganboy #37156 üzenetére
Szia!
A Wiki szerint azonos a WR941NDv4-el. Ha ez igaz, akkor ez a firmware kell rá.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
huliganboy #37153 üzenetére
Szia!
Kicsit megijedtem, hogy én adtam fel a routeredet postán, de szerencsére nem.
Nem tudom, hogy 10.03.1 alá milyen csomag kellene. A nyelvi file-ok egyébként a /usr/lib/lua/luci/i18n könyvtárban vannak, legalábbis egy ideje. A legegyszerűbb, ha felraksz egy 12.01-RC1-et, ott már a nyelvi csomag is elérhető.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Kicsirics77 #37150 üzenetére
Szia!
Nálam gond nélkül megy az ipdns.hu. És a beállítás is rendesen le van írva a honlapon. Egyedüli problémát akkor tapasztaltam, ha a normál wget csomag is fel volt telepítve a routerre. Az valamiért nem küldte az URL-be írt jelszót, így valóban jött az authentikációs hibáról a levél. Ezért én módosítottam a ddns-script-et, hogy a busybox-os wget-et használja mindenképpen.
A regisztrált host egyébként törölhető a honlapjukon.Ugye a beállításkor egyébként figyelembe vettétek az itt olvasható 5-ös pontot:
5. "Username" a hostnévnél megadott azonosító név/e-mailcím (ez alapesetben megegyezik a regisztrációnál megadottal). FONTOS, hogy a azonosító e-mailcímből a @ és a pont karaktereket le kell cserélni kötőjelre
-
-
vargalex
Topikgazda
válasz
huliganboy #37058 üzenetére
Szia!
Természetesen, ha sikerül bejelentkeznie, akkor is látsz egy dropbear bejegyzést, ahogy akkor is, ha LAN-ról jelentkezel be:
Jan 14 12:13:18 OpenWrt authpriv.info dropbear[8462]: Child connection from 192.168.2.157:49976
Jan 14 12:13:23 OpenWrt authpriv.notice dropbear[8462]: Password auth succeeded for 'root' from 192.168.2.157:49976 -
Janoss
csendes tag
válasz
Spancer RE #37116 üzenetére
Szia!
Nekem is voltak régebben hasonló gondjaim, bár nem írtad, de nekem egy USB mobil winyó okozta a bajt. Lecseréltem és azóta nem jelentkezik a hiba.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Figur10 #37148 üzenetére
ipdns.hu nem ajánlom mert államdóan autentikációs hiba levelet fog küldözni,nekem spec írnom kellett nekik,hogy töröljenek az adatbázisból mert a weblapjukon még profil törlésre sem volt lehetőség
meg egyébként sem működik rendesen
én ezt használom és semmi gondom vele. -
-
Figur10
tag
Sziasztok.
Azt szeretném meg kérdezni kinek sikerült az ipdns.hu működésre bírni mert nekem nem sikerült már három napja kínlódok vele. Egy szájba rágós le írás kellene.belső hálóról jó de kintről nem elérhető.
-
-
hunluki
senior tag
válasz
Intruder2k5 #37144 üzenetére
Köszönöm
-
válasz
hunluki #37142 üzenetére
Nem, az DD-WRT-re van, mint azt a neve is mutatja! OpenWrt-re ez kell!
http://data.hu/get/6022300/wr1043nv1_en_3_13_12_up120405.bin
-
mzolcsi
csendes tag
válasz
pityu8 #37035 üzenetére
Az ígért script amivel a data.hu-ról lehet tölteni. A get_data.sh-ban mindenki írja át a FILEFULLPATH elérési utat ami neki megfelelő. SSH-n bejelentkezve a következőképpen indítható (természetesen előtte át kell másolni a router-re és a megfelelő könyvtárban kell lenni):
./get_data.sh ./data_source.txt &
A data_source.txt-ben listaszerűen fel kell sorolni a data-s linkeket. Mindegyik link egy sor (A sorvégződések természetesen Linux-sak).
Amit így nem lehet letölteni az a 200MB-nál nagyobb fájlok, mivel ennél nagyobb fájlokat csak prémium felhasználók tölthetik le. -
hunluki
senior tag
válasz
Intruder2k5 #37141 üzenetére
Köszönöm, nem ugrottam neki még véletlenül se kérdés nélkül
tl-wr1043nd_dd-wrt_webrevert.bin --> Őt leszedtem, és simán betallózom neki luci felületén, és mindenki boldog?(szerk: természetesen tl-wr1043nd a routerem)
-
hunluki
senior tag
Sziasztok,
Gyári firmwire-t szeretném visszatenni, de elakadtam. Letöltöttem a tp-link oldaláról a bin file-t, de nem tudom felmásolni a routerre, mert nincs rajta elég szabad hely. Meg lehet oldani valahogy a webes interface-en keresztül is, vagy van valami más trükk?
Jelenleg ez van rajta: vargalex v1.02.1-ReBuilded r30402 / LuCI Trunk (trunk+svn8655) -
válasz
Spancer RE #37134 üzenetére
-
hhx
tag
válasz
Intruder2k5 #37114 üzenetére
Köszönöm, akkor jobb a békesség, hard resetelek, az a biztos.
OpenWRT alatt is úgy néz ki a hard reset, mint DDWRT alatt?
Nyomva tartom 30 sec táppal, 30 sec táp nélkül, 30 sec táppal? -
mimey
tag
Sorry, lejárt a szerkesztési idő.
Még egy link, kiegészítésül: UTP kábel készítése krimpelő szerszám nélkül.
Végül vettem krimpelőt is, nekem sokkal könnyebb volt vele (kézügyességem: 1-es), illetve jó ha van a háznál. -
Spancer RE
aktív tag
Intruder2k5
Ha jól tippelek már rég lejárt a garancia ideje a cuccnak, több mint 1 éve vettem.
Most frissítettem a legújabbra a firmware-ra, egy 2011-es volt rajta.
Egyelőre jónak tűnik.Előferdül, hogy Linux disztrubokat töltök le, de nem számottevő mennyiségben.
-
mimey
tag
Kedves suste!
Először is suste, nagyon köszönöm segítséged, és hálás vagyok a leírásért!
Vargalex-nek pedig örök hála a firmware-ért!Leírom esetemet, hogy más is okuljon belőle, és könnyebb helyzete legyen, ha plusz egy router mögül használna IPTV-t.
Az volt a problémám, hogy a T-Home által hozott router után kötve a TP-Link routert, egy kábelen kellett megoldani, hogy legyen internet, illetve működjön az IPTV Set Top Box (UDP multicast).
1. ház: T-home internet (Cisco EPC 3925 modem+router), IPTV-vel --> UTP kábel 4-4 érre osztva Y elosztóval, a Cisco router két LAN portjába dugva--> 8 eres UTP/PATCH 40m kábel -->
2. ház: 8 eres kábel ismét felosztva 4-4 érre Y elosztóval --> "A" csatlakozó TP-Link WR1043ND router (OpenWRT, Vargalex 1.1.5-ös firmware, swicth-ként használva) , "B" csatlakozó a IPTV Set Top Box-ba.Hozzávalók:
Suste leirása UTP Y elosztó készítéséhez
Vargalex OpenWRT firmware-e
TP-Link switch-ként beállítvaSok dolgot kipróbáltam, de suste megkeresésével beláttam, hogy az Y elosztó legkönnyebb/legköltséghatékonyabb megoldás.
Működik a TP-Link router 15/1 Mbit/s nettel (transmission, ftp, samba, vnc), rajta kábelen egy asztali gép, wifin 3 androidos telefon, egy WD TV LIVE Steraming médialejátszó és egy XBOX360, és természetes röccenésmentesen az IPTV.Még egyszer köszönetem suste és vargalex fórumtársnak önzetlen munkásságukért és segítségükért!
-
-
sg22
senior tag
Sziasztok srácok!
Kéne egy kis segitség, eléggé megvagyok lőve a routerem beállitásával.
Szóval van nekem ez a tp link wr1043nd routerem, amire felraktam a dd wrt firmwaret.
Van benne QoS, viszont egyáltalán nem értek hozzá. Ebben kéne nekem segitség.
Ha jól tudom, a QoS-sal lehet limitálni hogy ki mennyit tudjon le és feltölteni.
Azt szeretném, hogy bejön a net a modembe, onnan bemegy a routerembe, és onnan wifin keresztül szét a házba. Elég sokan használják (5-6) a netet, és nemigazán jó amikor elkezdenek valamit letölteni, nekem meg 600as pingem lesz játékokban. Ezt kéne megoldani, hogy nekem full sávszél, a többieknek meg mondjuk 10% fejenként. Ha tud valaki segiteni nagyon megköszönném -
válasz
Spancer RE #37127 üzenetére
Szerintem nézd meg van-e frissebb gyári fw a jelenlegitől, és ha van, próbáld meg frissíteni! Ezt követően reset, áram alatt 10mp, majd konfiguráld be újra! Ha a hiba ezután is fennáll, akkor próbáld meg visszavinni!
Torrentezni szoktál?
-
yodee_
őstag
válasz
Intruder2k5 #37126 üzenetére
én váltottam 4300ra, de tesóm használja most. szépen megy, nem panaszkodik, de én látom a log-ban hogy van dma hiba
-
Spancer RE
aktív tag
Egy wifi háló volt a szomszédban, de egy ideje az is eltűnt, szóval nincs semmi.
Az az "érdekes", hogy az asztali gépről LAN-on szuper minden.
Fejlemény: megint megszűnt létezni a wifi. -
válasz
yodee_ #37125 üzenetére
Nem hinném, mivel egyrészt OpenWrt-vel nem viheted oda, hogy itt van nézzék meg, másrészt gyári fw-ben ilyeneket nem látsz! Arról nem is beszélve, hogy ez a hiba eléggé tömegesen jelentkezik, tehát lehet a cseredarab is ugyanilyen lesz! De tőlem próbálkozhatsz, lehet szerencséd lesz...
-
yodee_
őstag
válasz
Intruder2k5 #37124 üzenetére
ha garanciális csere megjátszható?
-
-
yodee_
őstag
válasz
Intruder2k5 #37118 üzenetére
az én 1043amon vannak dma hibák. lehet tenni ellene valamit?
-
válasz
Spancer RE #37121 üzenetére
Sok WiFi hálózat van a környéken? Nagyon zsúfolt az éter?
-
Spancer RE
aktív tag
Ez van a rúteren.
Valami ötlet?
Egyébként most valahogy ismét tud rá kapcsolódni minden wifis holmi, csak kicsit döcögős az internet elérés. (amióta elküldtem az előző hozzászólást, azóta nem nyúltam hozzá, magától "javult" meg) -
-
suste
veterán
válasz
Intruder2k5 #37118 üzenetére
az az érzésem, hogy gyári FW-t használ, ott meg lehet hogy nem is látszik ilyen....
javítson ki valaki, aki látott már DMA-s bejegyzést gyári szoftverrel! -
válasz
Spancer RE #37116 üzenetére
Szia!
Nem látsz log-ban DMA bejegyzéseket?
-
-
Spancer RE
aktív tag
Üdv!
A topik címében szereplő rúterem van és ma problémám akadt vele.
Eddig is volt, hogy kb hetente 1x áramtalanítani kellett, mert behalt a wifije, de ma valahogy nem akar megjavulni.
Laptopról és nagyon okos telefonról szoktam használni a wifit, most is látja mind a 2 készülék a hálózatot, maximális a jelerősség, de kapcsolódni egyik sem tud rúter restart után sem.
Mi a csudát kezdjek a drága aranybogárral? -
Center83
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Tp-link 1043ND 1.9v routert. Feltettem rá az 1.1.5.-ös vargaalex féle fw-t. Tökéletesen működik rajta minden. Viszont, mivel nem használtam még openwrt-t, ezért elakadtam ott, hogy -hogyan lehet usb pendrivet rátenni, úgy, hogy Én egy win7-es gépel elérjem. A másik, hogy-hogyan tudok rajta torrentet futtatni, hogy az usb-s pendrivera tegye a letöltendő anyagot. Korábban lehet, hogy leírtátok, de nem találtam, nagyon megköszönném ha valaki segítene nekem, hogy pontosan hogy kell ezt a részt használni/kezelni.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Szép estét! -
Arról nem is beszélve, hogy nem tudom miért mániája mindenkinek ez a firmware újrahúzás, újraflashelés...?! Ha mindent szeretnél alapról kezdeni, akkor Hard Reset, vagy /overlay törlés, és ennyi! A firmware többi része a flash memória nem írható részén található, ergo bárki bármit is állított el az idők folyamán, az magát a firmware-t nem érinti! Ha csak nem jffs2-s OpenWrt van feltéve!
Minden egyes flashelés egy újabb kockázati tényező a router briceklés irányába, ami szabályszerű eljárás mellett is előfordult már, így felesleges kockázat! Ennek csak akkor van értelme, ha másik fw-t akarsz feltenni!
-
hhx
tag
válasz
Intruder2k5 #37112 üzenetére
Megpróbálom köszönöm!
Egy öreg P4-es gép a problémás, szóval nem mai csirke, Marvell Gigabites hálókártyával.
-
-
hhx
tag
válasz
Intruder2k5 #37110 üzenetére
Yaya, én is ezt gondoltam, mert szimpla switch-ként funkcionál olyankor a két gép között, nem terhelhette ennyire. Valamiért a másik gépen 10mbit volt a sebesség, kihúztam visszadugtam a hálókábelt akkor felugrott 100Mbit-re, de az még mindig nem 1000Mbit. Azért biztos ami biztos, újra rakom majd a firmware-t egy sysupgrade keretein belül, hátha user error is közre játszhat.
-
-
hhx
tag
Lenne egy kis problémám. Hálózaton másolok egy több GB-os fájlt, és nagyon lassú, régebben ment 20-30mb/s-el is a másolás, most meg 1-1,5mb/s. Kábellel van két gép rákötve a routerre, mindkettő gigabit sebességgel. Régi OpenWRT-vel nem tapasztaltam ilyet, hogy ennyire lelassult volna a dolog, most Vargalex v1.1.5 van rajta. Újra lett indítva mindegyik gép, és a gépeken nem változott semmi. Tapasztalt valaki ilyen lassulást? A netem is észrevehetően lassabb sajnos másolás közben. Ennyire terhelné a routert a dolog valamiért?
-
Csontikka
aktív tag
válasz
decens #37099 üzenetére
Szia,
a saját géped hálókártyájának beállítottál valami fix IP cimet?
Mert ha nem akkor azért nem tudod elérni mert a gépednek sincs IP címe, mivel az sem kap semmit a router dhcp-jétől és egy idő után beáll egy egyedi címre (APIPA), amiről a router nem címezhetőPróbáld meg beállítani 192.168.1.2 /255.255.255.0-t a gépednek és úgy rápróbálkozni lanon.
-
doberman
senior tag
válasz
bpmcwap #37100 üzenetére
van androidos telefon, lányomnak samsung... (kémprogramra gyanaxol?)
ha többen kérik szerintem Alex változtat a logoláson - szerintem. Én már kértem tőle, opciónálisan bekapcsolható bővebb logolás ha van külső tárterület...magánvéleményem pedig, hogy egy "robot" nézelődött körül... egyébként az ip közel sem biztos, hogy egy gépet takar. lehet egy kisebb szolgáltató gw -je.pl...
-
-
-
pipers
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #37098 üzenetére
"A webrevert a gyári fw,"
Mega thx!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Sorozatok
- Nintendo Switch 2
- E-roller topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- iPhone-t használók OFF topikja
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest