Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- MIUI / HyperOS topik
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heffi
őstag
Üdv!
A multkor felvetettem a hálózatos topikban, hogy a vezetéknélküli hálózatom egy részét szeretném visszavezetékesíteni. Azt a tanácsot kaptam, hogy vegyek mégegy 3600-as routert és open wrt mellett kivitelezhető a dolog. Valóban így van?
A körülményekről bővebben: Adott két, egymással szemben lévő házikó. Az "A" házban van a net, 3 pc,+ médialejátszó, TV a vezetékes hálózatra építve egy gigabites switch segítségével. "B" házban van még 2 PC és egy TV, ami wifin kapcsolódik a hálózatra a 2,4 GHz-n. A számítógépekhez van nagyobb antenna pakolva, így 15-20 Mbit/s-t tudok mérni a speedtest-el az amúgy 40-es netből. A televízió wifije sajnos gyenge, élvezhetetlen a hálózatos lejátszás., és ezen kellene a legfőképpen javítani.
Szóval arra gondoltam, hogy visszavezetékesítem a hálózatot a "B" házikóban. A 2 router között légvonalban kb 7 m távolság lenne, illetve egy cserépsor az egyik oldalon, a másikon meg egy 30 cm-es szigetelt tűzfal.
Mielőtt kiadok 15ezerpárszáz Forintot újabb routerre, kérdezném, hogy szerintetek is kivitelezhető így a dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Nintendo Switch
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i5-8GEN I 16GB I 1TBSSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest